ABNY
Image default
Wijn

De wijnklimaatkast met 2 zones

De zomer komt er weer aan en dit is een uitgelezen kans om een wijnklimaatkast aan te schaffen. Bent u een wijnliefhebber en wilt u uw wijn goed op temperatuur dan is een wijnkoelkast of wijnklimaatkast onmisbaar

Elke wijn heeft zijn eigen temperatuur waardoor hij het beste smaakt. Als u gasten ontvangt, wilt u een goede indruk achter laten en daarom moet de wijn zeker op temperatuur zijn. 

Het meeset ideale is een wijnklimaatkast met 2 zones. Dit houdt in dat zowel witte wijn als rode wijn in dezelfde kast kunnen worden bewaar en op de meest ideale temperatuur. de lagere temperaturen voor de witte wijnen en de kamer temperaturen voor de rode wijnen.

wijnklimaatkasten zijn er in veel verschillende prijzen en is wel degelijk kwaliteits verschil. U dient goed onderzoek te doen naar het aanbod. U kunt een standaard wijnklimaatkast aanschaffen die gewoon basic is of een uitgebreide met veel opties. 

Er zijn bijvoorbeeld wijnklimaatkasten met verstelbare plateau’s zodat niet alleen maar de standaar flessen wijn kunnen worden bewaaard, maar ook de bredere of juist de smallere. Verder bestaan er wijnklimaat kasten met een filter waardoor vieze luchtjes worden voorkomen en de kwaliteit is gewaarborgd. Ook verlichting van de kast is belangrijk. Licht is belangrijk maar het mag weer niet van invloed zijn op de temperatuur van de wijn. Het oog wil ook wat dus mooie LED verlichting staat gewoon ook heel sjiek. 

Kortom er is nogal wat keuze op de markt en laat u goed informeren voordat u tot aankoop overgaat. Lees beoordelingen en reviews van de producten die u bekijkt op onze website wijnklimaatkast 2 zones

http://wijnklimaatkast2zones.nl