ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Anti vocht en anti schimmel met een luchtcollector op zonne-energie

Een droge kelder, garage en schuur is mogelijk met een luchtcollector op zonne-energie

Een luchtcollector ook wel solar air heater genoemd is een apparaat dat u eenvoudig tegen uw muur kan monteren. De lucht wordt aangezogen door een ventilator in de luchtcollector en wordt opgewarmd door de zon. Dit kan 10 tot wel 30 graden opwarming zijn. Ideaal dus als (bij) verwarming zolang de zon schijnt.

Hij werkt voor 100% op zonne energie en heeft geen stroom nodig. Is eenvoudig zelf aan te sluiten en als u een muur of dak heeft op de zuidzijde heeft u het grootste rendement en veel gratis warmte. Een besparing tussen de 10 tot 40% op uw kosten verwarmen is al snel mogelijk met een luchtcollector.

Schone, verse lucht, Geen vocht en schimmels meer

Met een luchtcollector bij uw kelder, garage of schuur heeft u een regelmatige verversing van de vochtige lucht die vaak in deze ruimtes aanwezig zijn. Door het regelmatig verversen onstaat er dus een anti-vocht en anti-schimmel werking. En dit geheel automatisch geregeld door de zon samen met de luchtcollector. Eventueel nog samen met een afzuiger werkend op zonne-energie voor een nog sterkere afzuiging en/of groter oppervlakte wat moet worden afgezogen.

Meer weten? Kijk eens op de site van www.warmteshop.eu

Voordelen luchtcollector:

 • Werkt voor 100% op zonne energie.
 • Geen stroom nodig
 • Geen onderhoud
 • Eenvoudige montage
 • Anti vocht
 • Anti schimmels
 • Gezonder leefklimaat
 • Ideaal voor in de garage, kelder of schuur.
 • Maar ook als bijverwarming in uw woonhuis, caravan of vakantiewoning
 • Wordt geleverd met thermostaat om maximale temperatuur in te stellen
 • Compleet met roosters en afvoerbuis voor door de muur.

https://warmteshop.eu/product-categorie/luchtcollector/