ABNY
Image default
Mode en Kleding

Reizen over de hele wereld, Schokokamel doet het

Hallo, ik ben Schokokamel, 25 jaar oud en op dit moment woon ik in München, Duitsland, nadat ik eerder in New York, Denemarken, Nederland en andere delen van Duitsland heb gewoond. Ik hou van reizen, mode en lezen, en dat is precies waarover ik op mijn blog schrijf. Oorspronkelijk wilde ik alleen in het Duits bloggen, maar aangezien Nederlands mijn tweede taal is, en ik op dit moment tijd heb om in meerdere talen te bloggen, verschijnen steeds meer en meer blogposts in het Nederlands en Engels. Omdat ik in het buitenland woonde en nooit in Nederland naar school ben geweest bent, zullen er soms taalfouten zijn in mijn Nederlandse posts – sorry daarvoor! In 2013 startte ik mijn blog omdat ik mijn familie en vrienden op de hoogte wilde houden van mijn leven in het buitenland. Na een paar weken ben ik vergeten dat ik al een blog had … maar toen in 2015 begon ik weer regelmatig te bloggen, en sindsdien is Schokokamel een zeer sterk gegroeid. Ik dacht ook aan het veranderen van de naam om het internationaler te maken, maar uiteindelijk is het toch nog gewoon Schokokamel gebleven! Als je ideeën hebt voor samenwerkingen, stuur me alsjeblieft een email! Ik zal zo snel mogelijk meer informatie en een mediaset verzenden. Alle samenwerkingen op Schokokamel kunnen in twee of drie talen worden gepubliceerd. Ik geef ook altijd aan dat het een samenwerking was en elke post reflecteert mijn eerlijke mening. Ik publiceer mijn reviews en foto’s van producten natuurlijk ook op instagram, twitter en facebook waar ik erg veel volgers heb.

Iedere week post ik iets nieuws over de boeken die ik heb gelezen (ik ben een echte boekenworm), reizen die ik heb gemaakt (ik reis zoals gezegd erg graag!) en mode. Iedere week probeer ik nieuwe outfit fotoshoots te doen en jullie op de hoogte te stellen van de laatste trends in de mode. Bijna iedere week koop ik wel weer iets nieuws, en als ik een keer niet iets nieuws heb gekocht combineer ik verschillende stijlen. Zo stel ik voor verschillende stijlen, kleuren en thema’s outfits samen, die ik dan laat fotograferen.

Daarnaast probeer ik alle boeken die ik lees te reviewen. Ik koop en lees ongeveer 2 tot 3 boeken per week. Ik moet dus ook af en toe een nieuwe boekenkast kopen, want ik behoud alle boeken die ik heb gekocht! Ik lees ook verschillende soorten boeken, van drama en romans tot thrillers. Daarnaast lees ik de boeken ook in het Duits, Engels of Nederlands. Dit hangt af van de auteur en of ik de vertaling goed vindt. Wil je dus weten welk boek je moet kopen? Lees dan eerst mijn blog voor je een boekenwinkel in gaat!

https://www.schokokamel.de/nl/