ABNY
Electronica en Computers

Een elektrisch code slot, handig

Codeslot

Wanneer je een bedrijf hebt is het belangrijk dat alles goed beveiligd is. Je wilt namelijk geen last hebben van mensen die van je bedrijf gaan stelen bijvoorbeeld. In een winkel kan je daarom bijvoorbeeld kiezen voor alarmpoortjes, deze gaan af zodra er een product door komt waar het alarm niet van af is gehaald. Maar je kan ook camera’s plaatsen. Wanneer je het vermoeden hebt dat er iets gestolen is wordt er gekeken naar de camera beelden om op die manier de dader te vinden of als bewijs tegen de dader die al gepakt is. Bij een winkel heb je vaak ook een magazijn, je wilt niet dat hier klanten in komen die daar niks te zoeken hebben. Daarvoor kan je kiezen voor een codeslot. Een codeslot is een klein handvat met daarbij een nummersysteem. Door de juiste code in te typen wordt de deur geopend en kan je naar binnen. Door alleen werknemers deze code te vertellen zorg je ervoor dat de klanten niet zomaar naar binnen kunnen komen. Op die manier kan er in het magazijn niet door klanten worden gestolen. Ook bij een bedrijf wordt dit veel gebruikt. Er is bijvoorbeeld een hoofdingang waar klanten en bezoekers door komen en een zijdeur voor werknemers. Bij de hoofdingang zit vaak een receptioniste die precies weet wie erbinnen komen en wie er weg gaan. Bij de zijdeur kunnen de werknemers rustig zelf in en uit lopen. Dit is vooral handig wanneer het een bedrijf is die verschillende start tijden heeft. Wanneer de receptioniste er nog niet is kan er gebruik worden gemaakt van de zijdeur.

Elektrisch slot met code

Een elektrisch codeslot kan je op internet veel vinden. Het is belangrijk dat je kijkt naar een slot die aan jou eisen voldoet. Ook kan het bedrijf je vaak advies geven over het juiste slot die bij je bedrijf past. Na het advies kan je een keus maken en komt het bedrijf het slot persoonlijk bij je installeren. Ook wordt het getest en uitgelegd waar je bij bent zodat je het slot zelf kan bedienen. Bijvoorbeeld de code veranderen of een extra optie aanzetten als nachtuitvoering. Hierna ben je voor een groot deel zeker dat er geen andere mensen kunnen binnenkomen dan je werknemers Het advies van een bedrijf is ook vaak dat om de drie maanden de code verandert moet worden zodat mensen die het misschien hebben gezien of gehoord, niet binnen kunnen komen.

https://www.elocktron.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een gamingstoel?

Het belang van datavernietiging en hoe het in zijn werk gaat

Office 2019 Professional voor bedrijven