ABNY
Image default
Geschenken

Heb je al eens gehoord van kussen bedrukken?

Kussen bedrukken

Textiel bedrukken wordt steeds vaker gedaan, niet alleen kleding wordt gedrukt, maar zo ook kussenslopen of gewoon gehele kussen worden gemaakt. Een kussen bedrukken of laten maken is een leuk cadeau om weg te geven bij bijvoorbeeld kraamvisite, trouwerij, afscheid gewoon zo om weg te geven of voor jezelf. Iets laten bedrukken is sowieso al een persoonlijk iets, omdat je het zelf ontworpen hebt, met een eigen tekst of foto. Doordat je het zelf ontworpen hebt, is het al persoonlijk want niemand anders kan het hebben gemaakt of kan het geven.

De druk van een kussen

Bij de druk van een kussen heb je allemaal verschillende mogelijkheden, zo kun je er voor kiezen dat het hele kussen is bedrukt met een foto ter grootte van het kussen, je kan er voor kiezen om een foto op een ander formaat te plaatsen, teksten en andere sjablonen kunnen er aan toegevoegd worden. alleen een tekst. En ook hier zijn allemaal verschillende mogelijkheden mee. De tekst op zich zelf kan in allerlei verschillende stijlen worden geplaatst en bij de foto’s kunnen er effecten worden gebruikt. Je kunt het kussen helemaal naar eigen stijl maken. daarnaast zijn er natuurlijk allemaal verschillende grootten van de kussens en de ondertoon kun je ook zelf beslissen. Oftewel wil je een persoonlijk iets in huis hebben of een persoonlijk cadeautje weggeven dan is een bedrukte kussen een leuke optie om te geven en om te krijgen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/kussen-bedrukken