ABNY
Image default
Gezondheid

Met bioresonantie therapie wordt de mens zichtbaar energieker

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie is een therapie waarbij gewerkt wordt met een Rolls Royce in bioresonantie apparatuur, ook wel genoemd de BICOM. Ieder diersoort kan behandeld worden met deze therapie. Er zijn namelijk dieren die niet door de dierenarts of veearts kunnen worden behandeld. Dit kan te maken hebben met stoffen waar de dieren niet tegenkunnen of een erg jonge leeftijd. Bioresonantie is een therapie waarbij er wordt gekeken naar welke ziekmakende invloeden en oorzaken het dier ziek is geworden. Bijvoorbeeld:

–          Vaccinatie

–          Voeding

–          Stofwisseling

–          Parasieten

–          Bacteriën

Bioresonantie therapeut

Nadat er bekend is welke invloeden het dier ziek heeft gemaakt wordt er gekeken naar een passende therapie die is afgestemd op het dier. Het doel is om door middel van het dier zijn eigen energie het dier beter te maken. Bioresonantie kan gebruikt worden bij:

–          Chronische klachten

–          Darmklachten

–          Jeukklachten

–          Een dier die zijn poten dwangmatig bijt of likt

–          Huidproblemen

–          Stofwisselingsprobleem

–          Neurologische klachten

–          Ontstekingen

De therapie wordt toegepast op de eigen levensomgeving van het dier zodat het dier zo ontspannen mogelijk is. Met een specifieke pijnloze test wordt er onder andere uitgezocht of er organen zijn die verzwakt zijn. Ook kijkt de therapeut naar mogelijke bacteriën. Tot slot wordt er gekeken naar de voeding en de medicijnen. Ook dit kan invloed hebben op het gedrag van het dier.

Er wordt niet door veel mensen bioresonantie therapie gegeven. Maar online kunt u verschillende websites vinden die dit wel aanbieden. U moet een goed gevoel krijgen bij de therapeut aangezien het hier om uw dier gaat. Ook kan bioresonantie therapie op de mens toe worden gepast. Ook voor de mens kan het erg goed helpen. Het zelf genezende kracht van het lichaam wordt geactiveerd zodat u uiteindelijk beter wordt door u zelf. Maar daar is wel wat kennis voor nodig voordat dit gebeurd. Ga daarom altijd opzoek naar een goede therapeut met genoeg ervaring.

 

https://helenvelthuis.nl/mens/bioresonantie-therapie/