ABNY
Image default
Wijn

De lekkerste droge witte wijn? Sauvignon blanc!

Sauvignon Blanc, een heerlijk wijntje voor elke gelegenheid!

Misschien heeft u er wel iets over gehoord; Sauvignon Blanc, maar wat is het nu precies voor drankje? De sauvignon blanc is gemaakt van een witte druif, deze druif heeft een groenige schil en wordt dus gebruikt voor de bereiding van deze witte wijn. De druif is erg populair en wordt in veel wijnlanden geplant. Van oorsprong is de druif begonnen in het zuidwesten van Frankrijk. Van de druif wordt zowel zoete als droge wijn gemaakt, er zijn dus veel verschillende soorten wijnen te maken van deze druif. De wijn ruikt naar buxus, wit fruit en bloemen. Het zal u dus niets verbazen dat dit een erg frisse wijn is. Daarom is de sauvignon blanc ook geschikt voor elke gelegenheid, een frisse drank gaat er namelijk altijd wel in. Ook kan er groene appel, kruisbes en soms ananas geproefd worden, de wijn is dus erg divers van smaak.

 

Hoe kunt u de sauvignon blanc aanschaffen?

U bent nu vast heel nieuwsgierig geworden naar de sauvignon blanc. U kunt deze wijn dan ook heel eenvoudig online aanschaffen. De bestelling wordt snel afgehandeld en nadat u online heeft betaald wordt het product op zeer korte termijn gewoon bij u thuis bezorgd, erg fijn dus!

https://www.horecagoedkoop.nl/goedkope-wijn-bestellen/witte-wijn