ABNY
Image default
Adverteren

Laat uw A6 flyers drukken op maat

A6 flyers drukken

Een flyer, je hebt ze vast wel eens zien hangen of uit moeten delen. Een A6 flyer is een papiertje met vaak een aankondiging van een evenement. Op een flyer staat vaak niet veel tekst. Een flyer bestaat namelijk vaak uit een aantal felle kleuren, een titel en de basis informatie, als waar, wanneer en hoe laat. Ook kan er nog op staan wat er eventueel te zien is, maar dit is vaak in het klein aangegeven. Gaat het om een festival dan staan de hoofdacts in het groot aangegeven en de kleinste acts in het klein het lettertype loopt dan vaak zo af.

Flyers op maat

Een A6 flyer bestaat ook maar uit een aantal kleuren. Dit zijn vaak opvallende kleuren. Een vaste kleur of vaste basiskleuren. Er wordt vaak gebruik gemaakt van opvallende kleuren zodat de flyer er uit springt en je oog dus hierop valt, dit is namelijk de bedoeling door de flyer op te laten vallen, valt hij op bij de mensen en dit zorgt weer voor meer klanten en bezichtigers. Ook kan er naast kleuren gebruik gemaakt worden van foto’s. De flyer kan helemaal naar eigen smaak worden gemaakt en met bijna ieder lettertype en grootte.

 Een flyer is er in allerlei verschillende maten. Zo kun je een A4, A5 en A6 flyers drukken.

https://www.peterprint.nl/a6-flyers-drukken.html