ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

De smaakcreatie bij het roken met de waterpijp

Hoewel veel mensen denken dta het roken van een waterpijp minder schadelijk is dan roken van een sigaret hebben het goed mis. De rook van een waterpijp bevat grote hoeveelheden zware metalen zoals lood. De beste waterpijp tabak verschilt hierdoor weinig met die van het normale sigarettentabak. De rook van de waterpijp bevat ook koolmonoxide en teer. Het water filtert wel een groot gedeelte van de stoffen, maar kan de koolmonoxide en teer niet filteren. De waterpijp slangen zijn er ook niet voor gemaakt om al deze stoffen te kunnen filteren. Het andere is dat je met een waterpijp meestal veel langer aan het roken bent dan bij een sigaret. Volgens onderzoeken krijg je bij het roken met een waterpijp tot wel 40x zoveel rook binnen dan bij het roken van een sigaret. Wat wel een voordeel is bij het roken van een waterpijp is dat de nicotine die vrijkomt voor een groot gedeelte door het water gezuiverd wordt. Het roken van een waterpijp wordt door veel mensen wel als veel lekkerder gezien dan het roken van een sigaret. Dit komt door de vele smaken die beschikbaar zijn van het tabak dat gerookt kan worden. Er zijn een hoop tips en tricks om het roken met een waterpijp nog aangenamer te maken. Als tip wordt gegeven volgens premium hookahs door andere vloeistoffen te gebruiken in de vaas. Deze vloeistoffen kunnen zijn ice tea, limonade, cola en andere frisdranken. Door het water wordt dit gefilterd wat weer een nieuwe variatie aan smaak oplevert.Het uitproberen van nieuwe smaken is erg leuk, maar je eigen smaak creëren door een zelfgemaakte combinatie van smaken is nog veel leuker! Als je creatief bent met het mixen van verschillende smaken, dan kunnen de lekkerste smaakcombinaties eruit voortkomen. Soms verwacht je niet dat een mix een perfecte smaakbeleving oplevert maar hier kun je nog versteld van staan.

https://premium-hookahs.nl/