ABNY
Image default
Adverteren

Biesbosch Sloepen Verhuur: het beste adres voor een tot in de puntjes verzorgde sloepentocht door de

Biesbosch Sloepen Verhuur is een goedlopend bedrijf waarin de verhuur van sloepen centraal staat. Wij hebben meerdere sloepen in de verhuur.

Sloepen om met een klein gezelschap van 5 personen de Biesbosch in te varen, maar ook sloepen voor een groter gezelschap van b.v. 11 personen. Ook kunt u meerdere sloepen tegelijkertijd huren.

Tochten door de Biesbosch zijn adembenemend mooi, u zult uw ogen uitkijken. De natuur in de Biesbosch is overweldigend, de sloepentocht een avontuur op zich.

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een wateravontuur door de Biesbosch

U kunt een sloep bij Biesbosch Sloepen Verhuur huren voor een rustige vaartocht, maar u kunt er ook een totaal arrangement van maken. B.v. door de sloepentocht uit te breiden met een sport / spelprogramma. Dan wordt zo’n sloepentocht uitermate geschikt voor een teamuitje, in het kader van teambuilding. Maar ook een tocht door de Biesbosch met zakelijke relaties wordt een succes. In dat geval kunt u er een drank- of maaltijd- arrangement aan koppelen.

Biesbosch Sloepen Verhuur: wij denken met u mee over de invulling van uw sloepentocht door de Biesbosch.

Wij bieden u meerdere arrangementen aan, maar staan ook open voor uw eigen ideeën en suggesties omtrent uw voorgenomen sloepentocht door de Biesbosch. In principe willen en kunnen wij alles voor u regelen, en nemen u zo nodig alles uit handen.

U kunt bij Biesbosch Sloepen Verhuur rekenen op goed materiaal. Onze sloepen worden na iedere verhuur goed geïnspecteerd, eventueel gerepareerd en schoongemaakt.

Uw gezelschap is bij Biesbosch Sloepen Verhuur in goede, veilige handen.

En voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig!

 

https://biesbosch-sloepenverhuur.nl/