ABNY
Image default
Banen en opleidingen

Brandweer en politie schoenen

Speciale politie & brandweer schoenen

Brandweer en politie personeel zijn ware helden die gevaarlijke situaties trotseren om het leven van een mens te kunnen redden. Groot respect, maar één van de redenen waarom politie en brandweer zo onverschrokken het gevaar opzoeken is de kwaliteit van hun uitrusting. Want zonder zeer speciale kleding, is een brandweer man nutteloos. Eén onderdeel willen we graag bij stil staan: brandweerlaarzen en politie schoenen.

Haix brandweer schoenen: de norm voor brandweerlieden

Als brandweerman of ambulancepersoneel red je levens en goede werkschoenen ondersteunen je daarbij. De reddingsdienstschoenen van HAIX zijn gecertificeerd met de EN ISO 20345 norm. Sommige voldoen zelfs aan de eisen van de EN15090:2012 norm voor Brandweerlaars. Dat betekent dat de schoenen voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen. Daartoe behoren een verhoogde bescherming tegen chemicaliën en bacteriën, een glijvaste, ondoordringbare zool en een stabiele neusbeschermkap.

Haix brandwerende laarzen bevatten een gepatenteerd systeem waarmee met een handbeweging de laarzen goed gesloten zijn met behoud van een optimale pasvorm. Dankzij het Haix Wi-Grip-Systeem bieden de brandweerlaarzen van Haix een verhoogde grip geeft op ijs en gladde/natte oppervlakken. Alle schoenen zijn standaard voorzien van doortrapbeveiliging en neusbescherming.

HAIX Politieschoenen: altijd klaar voor gebruik waar dan ook

Ongeacht of u nu op patrouille bent of opgeroepen wordt voor verkeersongevallen – de HAIX politielaarzen ondersteunen u in elke situatie. Veiligheid, draagcomfort en een aantrekkelijk design kenmerken de werklaarzen. Hoogwaardige materialen en een uitgebreide verwerking maken de schoen bijzonder stabiel. Daarom vindt u ook op moeilijk terrein een veilige grip. Al onze modellen zijn licht en absorberen elke stap. Zo voelt u zich na een lange dag nog fit.

Nijhof Safety: online veiligheidsschoenen en werkschoenen bestellen

Nijhof safey is onderdeel van Nijhof Schoenen BV, een begrip sinds 1929 op het gebied van schoenen. Met Nijhof Safety bedienen wij de zakelijke markt op het gebied van hoogwaardige veiligheidsschoenen en werkkleding voor de professional. Daarnaast zijn officieel online dealer en importeur van het gerenommeerde Duitse merk Haix schoenen, waarvan wij de nieuwe collecties aanbieden van meerdere soorten productgroepen voor specifieke branches. Het complete assortiment voor Brandweer, Hulpverlening. Bouw & Industrie, Jacht & Bosbouw, Military, Politie & Beveiliging en Office schoenen zijn direct te bestellen in onze webshop met GRATIS verzending vanaf €75,-

https://www.nijhofsafety.nl/