ABNY
Image default
Woning en Tuin

Beste prijs-kwaliteitsverhouding in aluminium ramen

Ben je als professional op zoek naar een super aanbod in aluminium ramen? Dan moet je zeker de website van Peeters raamproducent eens bekijken. Dit bedrijf met een lange geschiedenis, mag dan ooit begonnen zijn met pvc ramen, de voorbije jaren groeide het Belgische familiebedrijf ook uit tot een referentie in aluminium ramen.

Om deze kwalitatieve aluminium ramen te produceren doen ze bij Peeters.com beroep op de profielen van AluK Blyweert. Dit is een naam als een klok in de sector en staat garant voor kwaliteit. Tel daar nog de expertise en de liefde voor het vak bij van de vakmensen van Peeters.com en je weet dat je geen kat in een zak koopt bij Peeters.com. Al sinds 1970 zijn ze er passioneel en punctueel en dat merk je aan alles.

 

Ongekende mogelijkheden voor ramen en deuren

De aluminium ramen van Peeters.com, de raamproducent zijn stuk voor stuk een streling voor het oog. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden in je woning en de mogelijkheden zijn enorm. Alle aluminium ramen worden stevig getest en zijn ontzettend duurzaam. Het weer heeft er geen invloed op en aluminium is ontzettend sterk. Je aluminium ramen hebben dan ook een lange levensduur, waardoor je klanten ongetwijfeld in de wolken zullen zijn. Met de aluminium ramen van Peeters, dé raamproducent kan jij je klanten alvast topkwaliteit garanderen die jarenlang meegaat.

Wist je dat je de aluminium ramen van Peeters is meer dan 440 tinten kan krijgen? Maar ook qua afwerking zijn er heel wat mogelijkheden: korrelig, mat of glanzend? Aan jouw klant de keuze, jij kan het zonder probleem waar maken met deze aluminium ramen.

 

Een uitstekende isolatie

De aluminium ramen van Peeters isoleren uitstekend en voldoen aan de hoogste normen. Omdat over-isoleren geen zin heeft, kiezen we de juiste profielen voor de noden van jouw klant. Bij Peeters, dé raamproducent mag je nog rekenen op advies en ondersteuning.

Bekijk vandaag nog de recent vernieuwde site van Peeters. Ontdek de realisaties, lees de waarden van het bedrijf en bekijk welke mogelijkheden de aluminium ramen voor jou als vakman kunnen betekenen. Vraag een gratis offerte aan of spring eens binnen om een mogelijke samenwerking te bekijken. Bij Peeters, dé raamproducent zit je goed voor je aluminium ramen en ben je zeker geen nummer!

Ontdek het gamma aluminium ramen en laat je overtuigen. Je zal het je niet beklagen!

https://www.peeters.com/alu-ramen