ABNY
Image default
Kinderen

Kinderopvang in IJsselmonde

Kinderopvang IJsselmonde

Tegenwoordig zijn vaak beide ouders aan het werk en blijft niet meer één van de ouders thuis op de kinderen passen. Doordat veel ouders nu beide aan het werk zijn, is er ook opvang voor de kinderen nodig, dit kan natuurlijk familie of buren zijn, maar ook deze hebben niet altijd tijd om op de kinderen te passen. Bent u woonachtig in of rondom IJsselmonde en zoekt u naar een dagopvang of een BSO dan kunt u terecht bij Kinderopvang IJsselmonde.

Kinderopvang IJsselmonde vangt met open armen uw kind op dit kan een hele dag zijn maar dit kan ook alleen op bepaalde dagen zijn na school. BSO is de afkorting van buiten schoolse opvang. Soms is de ouder wel op tijd klaar met werken om het kind van school te kunnen halen, maar dit is niet altijd goed te combineren met uw baan. De BSO vangt deze kinderen dan na school op tot u klaar bent met werken.

Kinderdagverblijf IJsselmonde

De missie en visie van Kinderopvang IJsselmonde is dat zij vind dat een kinderopvang voor iedereen toegankelijk moet zijn en tegemoet dient te komen aan het zich ontwikkelde kind. Ook hebben ouders invloed op de kinderopvang zo is er namelijk een ouderparticipatie, deze hebben onder andere adviesrecht met betrekking tot het kwaliteitsbeeld.

http://www.degroenetuin-kdv.nl/kinderopvang/ijsselmonde/