ABNY
Image default
Dieren

Voordelige muggenlamp online kopen?

Een muggenlamp van Ongediertemiddelen.nl is een geweldig middel als je veel last hebt van muggen. Zo’n speciale lamp komt vooral goed van pas in de zomer. Je wil dan natuurlijk lekker buiten zitten omdat het mooi weer is, maar het nadeel is dat je vaak last hebt van muggen. Muggen zijn irritant vanwege het zoemende geluid dat ze maken, maar ze kunnen je ook steken. Dan zit je enkele dagen met een jeukende muggenbult opgescheept. Om de muggen te weren en ongestoord buiten te zitten kun je een muggenlamp gebruiken. De lamp trekt muggen aan zodat ze jou niet langer lastigvallen. De muggenlamp doet dit op meerdere manieren. Het licht is speciaal gekozen omdat het voor muggen erg aantrekkelijk is, evenals de CO2 die de lamp uitstoot. Zodra de mug naar de lamp toe gaat, kan de mug niet ontsnappen doordat de mug in de lamp wordt gezogen. De lampen zijn gemaakt om buiten neer te hangen en ze kunnen dan ook tegen water en wind. Natuurlijk kan je de lamp ook binnen neerhangen om muggen in huis weg te halen. Wil je meer weten over de muggenlampen? Kijk dan op onze website om de verschillende lampen te vergelijken. Als je vragen hebt mag je gerust een keer bellen.

Wanneeer is een muggenlamp nodig?

Als je vaak buiten wil zitten in de zomer is een muggenlamp onmisbaar. Misschien herken je de volgende situatie wel. Je zit lekker in de avond nog in de tuin omdat het heerlijk warm is buiten. Je wil nog even een boek lezen of een gesprek voeren met een vriend(in), maar je wordt gek van alle muggen. Je slaat steeds om je heen in de hoop dat je de mug raakt, maar dat lukt helaas niet. Om zulke situaties vanaf nu te voorkomen, kun je een muggenlamp aanschaffen. Deze hang je in de tuin neer. De muggen zullen door deze muggenlamp aangetrokken worden. Dit komt doordat de lamp CO2 uitstoot die muggen doet denken aan mensen. Ook het UV licht van de lamp is niet te weerstaan. De muggen zullen direct op de lamp afgaan, maar door de zuigkracht kunnen ze de lamp niet meer verlaten. De muggenlamp kun je op diverse plekken hangen. Je kan ze bijvoorbeeld bij het terras neerhangen zodat de muggen op de lamp afgaan en niet op jou. Ook kan je de lampen binnen gebruiken. Dit is ideaal als de muggen via de deur ook naar binnen vliegen. Je hoeft dan niet zelf achter de mug aan te gaan.

http://ongediertemiddelen.nl/muggenlamp