ABNY
Image default
Bedrijven

Goed gevoel op de werkvloer

Het is belangrijk op je werk dat je het goed naar je zin hebt. Als je het niet goed naar je zin hebt dan zal dit invloed uitoefenen op het werk dat je doet. Ook als werkgever is het belangrijk dat je doorhebt dat je werknemers tevreden zijn. Je kunt dit onderzoeken door een MTO uit te voeren. Soms kan je hier resultaten uithalen die laten zien dat bepaalde werknemers het niet naar hun zin hebben op de werkvloer. En als je het niet naar je zin heb op het werk dan kun je beter de reden achterhalen hoe dat komt.  Als je het minder naar je zin hebt in je privéleven dan zal je ook minder goed in je vel zitten op het werk. Lig jij thuis in een echtscheiding en heb je hierdoor veel stress dan kan ik me voorstellen dat je je werk ook niet meer heel goed kunt uitvoeren. Aan het begin van je carrière heb je de uitdaging gevonden bij het bedrijf waar je werkt, maar de uitdaging kan uiteindelijk weggaan. Als jij geen uitdaging meer hebt dan heb je het ook minder naar je zin op je werk. Je kan het beter heel druk hebben op je werk dan dat je je verveelt en geen uitdaging meer hebt. Als je eigenlijk merkt dat je uitgekeken bent op je werk dan kun je bij carrierepoort kijken hoe zij jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Ze bieden je een loopbaancoach aan. Je weet waarschijnlijk niet precies hoe je dit zelf moet aanpakken. Een outplacementbureau kan jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Zo een bureau wordt ook weleens ingeschakeld wanneer iemand ontslagen wordt. Dan zoeken ze een nieuwe baan voor je. Maar zo een bureau wilt ook helpen als je gewoon op zoek bent naar een nieuwe baan omdat je iets anders wilt gaan doen.

http://www.carrierepoort.nl