ABNY
Image default
Vakantie

Uit eten met kinderen? Het kan bij Troubadour

Uit eten gaan met kinderen kan soms nogal een uitdaging zijn. Je kunt natuurlijk nog een keertje naar het pannenkoekenhuis, of naar de snackbar, maar wanneer je buitenshuis eet, wil je ook weleens een keer echt genieten van lekker en gezond eten. Een lekker meergangendiner, waarbij je tussen de gerechten weer eens écht de tijd hebt om je partner diep en liefdevol in de ogen te kijken. Maar ja, je weet dat het voor de kinderen onmogelijk is om zo lang stil te zitten.

Hoe mooi zou het niet zijn als er een restaurant was dat voldoende vermaak biedt voor de kinderen én een menu waar je van gaat watertanden? Dat restaurant is er: Restaurant Troubadour.

Restaurant met binnenspeeltuin

Restaurant Troubadour (Tubbergen) heeft alles om met het hele gezin een heerlijk dagje te beleven. Begin met een van de activiteiten, zoals een huifkartocht of bowlen en neem vervolgens plaats in het restaurant. Geniet van een drankje en een Amuse terwijl de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen in de binnen- of buitenspeeltuin

Een heerlijke maaltijd

Maak de kinderen blij met een van de vijf kindergerechten (tijdelijke actie: kinderen eten gratis) terwijl je zelf een keuze maakt uit een breed aanbod aan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Wanneer je meer zin hebt in een buffet, kun je kiezen uit diverse warme en koude buffetten. Een nieuwe hit is het stamppotbuffet, waarbij je drie verschillende oudhollandse stamppotten kunt combineren. Uiteraard worden de stamppotten geserveerd met vlees. Denk aan worst, hachee, speklap of zelfs ouderwetse klapstuk.

Desserttip: de Bountytaart (nagerecht) doet het ook bij de kids altijd heel goed!

Meer dan eten alleen

Overigens kun je bij familierestaurant Troubadour terecht voor veel meer dan alleen een heerlijk etentje. Ook voor feesten (variërend van verjaardagsfeestje tot buurtfeesten) en andere activiteiten heeft Troubadour een brede keuze.

Zin in een geslaagd etentje met het hele gezin? Reserveer dan vandaag nog bij Restaurant Troubadour. Bel 0546-621378, of mail info@restauranttroubadour.nl .

https://restauranttroubadour.nl/