ABNY
Image default
Tuin en buitenleven

Loungen maar ook eten in je tuin? Ga voor een dining loungeset!

Het voorjaar staat weer voor de deur en dat betekend natuurlijk weer heerlijk genieten in je eigen tuin! Kun jij ook niet wachten om heerlijk buiten te genieten van de eerste zonnestralen? Dan zul je het waarschijnlijk ook niet erg vinden om buiten te eten. Om komende zomer heerlijk in eigen tuin te kunnen eten en relaxen bestaat er de ideale combinatie: een dining loungeset. Het beste van twee werelden.

Loungeset met eettafel

Een dining loungeset is eigenlijk een loungeset met een hoge eettafel. Ideaal dus om buiten te genieten van de loungeset, maar ook zeer handig om aan te eten. Door de hoge zithoogte en hoge rugleuningen van de stoelen bieden deze sets vaak ook extra comfort. Krantje lezen buiten aan tafel? Geen probleem. Drankjes plaatsen buiten op tafel? Ook geen probleem. Voor de buitenliefhebber is een loungeset een must voor in de tuin!

Loungeset uitvoeringen

Veel loungesets beschikken over een lage tafel. Een lage tafel om een drankje of klein hapje op te zetten als je onderuit liggend geniet van de luxe tuinmeubelen. Wil je echter ook eten aan de luxe loungesets, dan schiet een lage tafel toch vaak tekort. Maak voor jezelf duidelijk waar de loungeset het meest voor gebruikt gaat worden. Het aantal personen dat plaats moet kunnen nemen aan de loungeset is ook van groot belang. Zorg dat je voldoende zitplekken hebt. Bekijk ook al voorafgaand aan de aanschaf dat je weet waar je de loungeset wilt gaan plaatsen, zodat je precies weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het plaatsen van de tuinmeubels. Veel loungesets kunnen op verschillende manieren opgesteld worden, waardoor deze makkelijker aan te passen is aan de ideale positie in de uin.

Materialen loungesets

De meest populaire loungesets zijn hedendaags de wicker loungesets. Wicker is een kunststof draad die net als rotan wordt gevlochten. De basis van de tuinmeubelen bestaat uit een aluminium frame, waar de wickerdraad strak omheen gevlochten wordt. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en kan het hele jaar door buiten blijven staan, al wordt aangeraden de meubels dan met een beschermhoes af te dekken. Naast de wicker loungesets zijn er ook loungesets verkrijgbaar gemaakt van texileen of hout. Afhankelijk van je eigen smaak en voorkeuren kies je de loungesets die perfect bij jou past. Loungesets kopen gaat het hele jaar door. Heb jij al een keuze kunnen maken? Ga je voor een dining loungeset of een hoekbank loungeset? De keuze is aan jou!

 

https://www.heuts.nl/tuinmeubelen/alle-tuinmeubelen/loungeset/dining-loungeset