ABNY
Image default
Woning en Tuin

Een perfect geïnstalleerde centrale verwarming

Regelmatig uw centrale verwarming laten onderhouden is niet alleen wenselijk, het is ook wettelijk verplicht. Een goed functionerende cv-ketel en centrale verwarming zorgen ervoor dat u geen energie verspilt en dat merkt u onmiddellijk op uw energiefactuur. Maar ook als u een nieuwe centrale verwarming wilt laten plaatsen kunt u rekenen op de vakmannen van Camee bvba.

 

Het plaatsen van centrale verwarming

Bij Camee bvba plaatsen ze centrale verwarming en cv-ketels in zowel bestaande als nieuwe woningen. Daarbij wordt gewerkt met topmerken als Junkers, Jaga, Vasco en Henrad, zodat u zeker kunt zijn dat uw centrale verwarming jaren meegaat. Niet alleen voor traditionele oplossingen kunt u bij Camee bvba terecht, ze zijn ook mee met de nieuwste technologieën en toepassingen.

De specialisten van Camee bvba gaan bij een nieuwbouw, samen met u op zoek naar de beste oplossing. Zo kiest u de meest geschikte centrale verwarming, die vervolgens volgens de regels van de kunst geplaatst wordt. Een professioneel team neemt dit klusje in handen en zorgt voor een piekfijn resultaat.

 

Onderhoud van alle cv-ketels

Wist u dat u wettelijk verplicht bent uw cv-ketel 2-jaarlijks te laten onderhouden? Het onderhoud van uw cv-ketel is meestal een klein klusje, maar het moet wel gebeuren. Bij Camee bvba plaatsen ze niet alleen uw cv-ketel, ze zorgen ook voor het onderhoud van uw cv-ketel. Gaat u met Camee bvba in zee, dan bent u steeds verzekerd van een goed onderhouden cv-ketel en een perfect geplaatste centrale verwarming.

 

Laat vandaag nog uw centrale verwarming installeren door Camee bvba

Thermische zonnepanelen, traditionele radiatoren, warmtepompen en condensatieketels, het zijn maar enkele zaken waarvoor u op Camee bvba kunt rekenen. De dienstverlening van deze specialist in het plaatsen van centrale verwarming is zeer breed. Ze letten niet enkel op een zorgvuldige plaatsing, ook qua design denken ze met u mee. U wilt immers toch dat uw radiatoren perfect in uw interieur passen?

Wenst u meer te weten over het plaatsen van centrale verwarming, het vernieuwen van uw centrale verwarming, of heeft u nood aan het onderhoud van uw cv-ketel? Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan bij Camee bvba.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/centrale-verwarming/