ABNY
Image default
Mode en Kleding

Werkoverhemden

Werkoverhemden

Werkoverhemden met veel draagcomfort

Een werkblouse heren moet wel aan een aantal eisen voldoen. Als eerste is het belangrijk dat het overhemd lekker en comfortabel zit. Je moet er je goed vrij in kunnen bewegen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaal waar deze overhemden van zijn gemaakt. Die moet stevig zijn en natuurlijk ook goed transpiratievocht kunnen absorberen. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan overhemden die ruim aan al deze eisen voldoen.

Een button down overhemd is uitermate geschikt als werkoverhemd

De button down overhemden kennen we vooral van sporters. Bij een button down overhemd kun je de punten van de kraag met een knoopje vastmaken. Ideaal voor sporters want zo zitten de punten van de kraag niet in de weg tijdens het sporten. Een button down overhemd is om die reden eigenlijk ook heel geschikt om te dragen op het werk. Niet alleen maar omdat de punten van de kraag bij een ander overhemd je tijdens de werkzaamheden in de weg kunnen zitten, maar ook om veilig te kunnen werken. De button down overhemden kunnen ook prima gedragen worden onder een colbert. Zo ga je goed gekleed naar het werk.

Werk blouse heren in allerlei kleuren en leuke designs

Een werkblouse heren moet aan allerlei eisen voldoen.We hadden het al kort even over het materiaal. In onze webshop vind je onder andere werkoverhemden die vervaardigd zijn van puur katoen. Dit materiaal is sterk en neemt het transpiratievocht goed op en droogt ook weer snel. Daarnaast zijn werkoverhemden van katoen ook goed te wassen en blijven ze mooi en goed van pasvorm ook na een heleboel wasbeurten. De overhemden die geschikt zijn om te dragen voor het werk zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren, merken en in verschillende dessins. Een goed voorbeeld daarvan zijn bijvoorbeeld de button down overhemden die verkrijgbaar zijn met een heel leuk ruit of streep dessin. Er is volop keuze en er is voor iedere man wel een goed passend en mooi werkoverhemd te vinden

Een ruime collectie aan overhemden van topkwaliteit

In onze online shop vind je een ruim aanbod aan overhemden die je kunt dragen voor het werk. Je kunt ze in onze webwinkel heel gemakkelijk opzoeken en allemaal bekijken. De overhemden die je online bij ons kunt bestellen zijn allemaal van top kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor al de werkblouses voor heren. Ook op het werk kun je goed gekleed voor de dag komen met een mooi werkoverhemd van goede kwaliteit.

https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden