ABNY
Image default
Bedrijven

De leukste file activiteiten

Als je op vakantie gaat in Europa kan het veel voordeliger zijn om met de auto op reis te gaan. Het heeft zijn charmes en geeft je veel vrijheid om te doen wat je wilt. Echter kan het reizen met de auto ook soms urenlange saaie situaties opleveren waar je geen flauw benul hebt wat te doen. Dit komt allemaal door een file. In dit artikel vind je een aantal tips om de file is dragelijker te maken.

 

Als eerste muziek. Muziek is eigenlijk altijd aanwezig in de auto, namelijk via de radio. Het enige probleem met de radio is dat je niet zelf nummers op kan zoeken. Hierdoor kan naar de radio luisteren toch saai worden. Een leuke tip is om de naam van het liedje te raden. Wanneer je zelf iets meer keuze in muziek wilt, maar toch naar de radio wilt blijven luisteren, zal je internet radio moeten aanzetten. Hier heb je overzichtelijk nog meer verschillende zenders en muzieksoorten. Gelukkig is tegenwoordig het mobiele internet overal beschikbaar in europa tegen geen extra kosten. Hierdoor is het mogelijk om overal gebruik te maken van je abonnement. Daardoor is het reizen tegenwoordig minder saai dan vroeger. Je bijvoorbeeld nu zelfs in het buitenland naar je favoriete online radio luisteren. Daardoor kan je nu zelfs 538 live in de auto luisteren terwijl je gaat naar je bestemming.

 

Verder heb je in de auto natuurlijk ineens heel veel tijd voor jezelf. Zo kan je nu eindelijk dat boek lezen wat je al heel lang hebt liggen. Wellicht is er een album op spotify waar je nooit tijd voor had om te luisteren. Doordat je nu internet op je telefoon hebt kan je zelfs je vakantie al plannen terwijl je onderweg bent. Zo ben je helemaal voorbereid als je op je bestemming aankomt.

http://www.radioguide.fm