ABNY
Image default
Woning en Tuin

Houd rekening met de kosten bij een aluminium dakkapel 4 meter breed

Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel, voorzien van meer daglicht en wilt u het liefst gebruik maken van onderhoudsvrije materialen die er strak en modern uit ziet? Dan is een aluminium dakkapel van vier meter breed waarschijnlijk een dakkapel die op uw wensen aansluit. U kiest dan bovendien voor een dakkapel die het hoogst op duurzaamheid scoort en het beste isoleert, maar aluminium dakkapellen bieden nog meer voordelen.

Aluminium dakkapellen kunnen zowel als prefab als met een traditionele bouw geplaatst worden en hebben een lange levensduur. De gemiddelde levensduur komt namelijk boven de 60 jaar uit. In vergelijking met hout is dit ongeveer 35 jaar langer. Bovendien is aluminium in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en daardoor eenvoudig op de stijl van een woning aan te passen. Aluminium dakkapellen zijn daarbij geheel naadloos waardoor de kans op een lekkage aanzienlijk kleiner is.

Er is echter ook een nadeel waar u rekening mee moet houden. De prijs van deze dakkapel ligt fors hoger dan bij houten of kunststof dakkapellen. Het is daarom altijd belangrijk om de voor- en nadelen goed tegen elkaar af te wegen.

Bespaar op de kosten dakkapel 4 meter

De kosten dakkapel 4 meter schommelen afhankelijk van het materiaal tussen de €4.900 en €8.200. Deze kosten zijn onder meer afhankelijk van het materiaal, de hellingshoek van het dak, het type isolatie, glaswerk, kozijnen en extra’s. Landelijk gezien liggen de gemiddelde kosten voor de aluminium variant met een lengte van 4 meter tussen de €6.800 en €7.600. Kortom, een hele investering. Het is echter mogelijk om op een eenvoudige manier kosten te besparen.

Dakkapelplaatsenvergelijker.nl is een website waarop u eenvoudig de prijzen voor een aluminium dakkapel van 4 meter breed vergelijkt. Met behulp van het aanvraagformulier vult u uw wensen in. Specificeer zo duidelijk mogelijk wat u precies wilt. Vervolgens zorgt het systeem ervoor dat uw aanvraag bij dakkapel bedrijven uit uw regio terecht komt. Op basis van uw wensen berekenen zij de totale prijs. Vaak ontvangt u de prijzen al binnen 24 uur. Is er een prijs binnen? Dan ontvangt u hier direct een notificatie van en kunt u beginnen met vergelijken.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl