ABNY
Image default
Bedrijven

Wat zijn de voordelen van een CPU houder?

Plaats een CPU houder onder uw bureaublad en uw desktop neemt geen ruimte meer in op uw bureau. Uw werkplek wordt gebruiksvriendelijker omdat het ruimte bespaart. Zeker in combinatie met kabelmanagement ziet uw werkplek er weer helemaal top uit. In dit blog gaan we dieper in op de voordelen van CPU houders op de werkplek. Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij:

1.   Werkplek blijft schoon

Wanneer een CPU lost op de grond staat wordt het risico groter dat er stof in komt. Daarnaast staat de PC vaak in de weg onder het bureau wanneer hier schoon gemaakt moet worden. Met een CPU houder kunt u dit voorkomen en is een werkplek eenvoudig stof vrij te houden.

2.   Bespaar ruimte met de CPU houder

Wanneer uw pc op de op het bureau staat neemt dit veel ruimte in beslag. Door de CPU houder is het mogelijk om deze onder het bureau te plaatsen. Dit oogt mooi, rustgevend en het bespaart een hoop ruimte op kantoor.

3.   Stabiele werkplek

Doordat uw PC stevig onder uw bureau hangt zal deze niet zomaar verschuiven of omvallen. Dit kan wel geburen wanneer uw computer los op de grond staat.

4.   Een veilige werkplek

Een PC houder beschermt uw computer tegen diverse incidenten die kunnen voorkomen op kantoor of in een huishouden. U kunt tegen de computer aanlopen zodat die omvalt of u laat er een kop koffie overheen vallen. Daarnaast werken CPU houders diefstel vertragend. Het is immers lastig om een computer te stelen die vast zit onder het bureau. De CPU houders van Human Office zijn diefstal werend omdat de computers vastgezet zijn met een slot. Hierdoor kan de CPU niet worden verwijderd van de beugel.

Waar let u op bij het kopen van een CPU houder?

Wilt u een CPU houder kopen of een computer beugel, let dan goed op de maat van de behuizing van uw computer. Er zijn namelijk grote en kleinere beugels die elk om een andere behuizing past. Bij de specificaties van onze houders kunt u zien voor welke maten de beugel geschikt is. Wij van Human Office bieden verschillende varianten aan qua materiaal, afmeting en kleur. Met een CPU houder in combinatie met kabelmanagement creëert u een efficiënte, veilige en opgeruimde werkplek.

Advies van Human Office

Wilt u persoonlijk advies ontvangen van Human Office? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Human Office is de specialist wanneer het gaat om ergonomische producten. In het ruime assortiment vindt u monitorarmen, akoestische panelen en kabelmanagement. Kom gerust eens bij ons in de showroom. Door middel van een betere werkplek helpen wij de productiviteit van uw bedrijf te verhogen naar een volgend level.

https://www.humanoffice.nl/producten/Ergonomische-oplossingen/PC-houders/CPU-houder