ABNY
Image default
Bedrijven

Haal voortaan jouw deadline!

Deadlines, we hebben ze allemaal. Al vanaf de basisschool hebben we te maken met deadlines. Al moet je jouw spreekbeurt over dolfijnen presenteren of heb je business meeting met de CEO van KLM, we hebben allemaal te maken met deadlines. Vaak als we aan het studeren zijn hebben we om de haverklap te maken met een deadline. Deze week moet een verslag ingeleverd worden, die week erop heb je een presentatie over en die week erna is alweer het tentamen. Het is dus belangrijk dat we hier mee leren omgaan, zodat we altijd onze deadlines halen.

Vaak moeten we deze deadline niet als enige halen. Vaak is het ook zo dat we met mensen moeten samenwerken om onze deadlines te halen. Dit kan voor veel problemen zorgen. Elk persoon werkt namelijk op een andere manier en op een ander tempo. Vooral het laatste puntje zorgt voor veel ontevredenheid tijdens de samenwerking. We verwachten dat iedereen op dezelfde manier als ons werken, maar dat is helemaal niet zo. Daarnaast is het niet altijd zo een goed idee om samen te werken met de mensen waar we normaal mee omgaan. Als er problemen ontstaan tijdens het project, kunnen er ruzies ontstaan die mogelijk de vriendschappen in gevaar kunnen brengen. Het is echter moeilijk om een perfect groepje te vormen en het is belangrijk dat je leert omgaan met verschillende typen mensen.

Vaak hebben mensen ook vaak problemen met hun printer. Ze gebruiken de printer niet vaak en weten dan ook niet dat er wat mis is. Pas als ze de printer weer gebruiken merken ze dat er wat mis mee is en dan is het te laat. Het is dus belangrijk dat je altijd ruim van tevoren checkt of je kabel printer werkt en of je er misschien eentje moet kopen met meer productiezekerheid.

https://www.kba-metronic.com/nl/