ABNY
Image default
Webdesign

Voordeel van een WordPress website op maat

WordPress thema

Op het internet zijn tal van websites te vinden die WordPress standaard templates aanbieden voor een paar centen. Het voordeel hiervan is dat het goedkoop verkrijgbaar is. En bovendien kan meteen de werking van de website bekeken worden. Is de keuze gemaakt, dan kan na betaling het ingepakte bestand gedownload worden. Wat wel van belang is om te weten is dat dit soort websites over functionaliteiten beschikken waar u normaal gesproken niet voor gekozen zou hebben.

Installatie WordPress

Het installeren van WordPress is even een handigheidje. Online geven diverse websites uitleg over het installatieproces. Ik zal hier niet al te veel op ingaan. Nadat WordPress is geïnstalleerd kan het thema dat is gekocht geïmpoteerd worden.

Inrichten van het thema een hele klus

Maar nu komt het. Het gekozen thema moet nog van de juiste huistijl items worden voorzien. En dat is doorgaans een hele klus. In veel gevallen wordt de uitstraling en functionaliteiten van het gekozen thema bepaald door geïnstalleerde plugins. Deze plugins kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingericht. Bovendien beïnvloedt dit de laadsnelheid van de website. En een groot nadeel is dat updates van plugins ondersteund moet kunnen worden door de gekozen WordPress versie. Bovendien moet voor bepaalde plugins betaald worden voor een nieuwere versie. De kosten worden zeg maar steeds hoger. En achteraf blijkt het inrichten van het thema erg veel tijd te kosten. Dit had bespaard kunnen worden door een op maat gemaakte WordPress website te laten maken.

Op maat gemaakte WordPress website

Met een op maat gemaakte WordPress website voorkomt u verrassingen achteraf. U betaalt namelijk voor een website die geheel naar wens is gemaakt. Elk element kan naar uw hand gemaakt worden. U voorkomt hiermee dat uw website functionaliteiten laadt waar u geen gebruik van maakt. Bovendien laadt uw op maat gemaakte website hierdoor vaak veel sneller dan een gekochte WordPress template.

Kosten van een maatwerk WordPress website

De kosten lopen heel erg uiteen. Er zijn veel aanbieders op de markt. Kijk goed uit welke website aanbieders u met elkaar vergelijkt. Dus appels met appels vergelijken. Zo voorkomt u dat u kiest voor een aanbieder die gebruikt maakt van een aangekochte template. Wilt u 100% maatwerk geleverd krijgen? Ga dan eens naar: Kracht Internet Marketing. Hier worden WordPress websites gemaakt vanaf €960,-. 

Van ontwerp tot realisatie

Websites worden ontworpen doormiddel van Adobe XD. Dit programma kan websites presenteren op volledig beeldschermformaat. Bovendien kan het ontwerp online bekeken worden alsof de website al gereed is. Na akkoord wordt de website gemaakt en wordt er een afspraak gemaakt voor een uitleg van het beheersysteem.