ABNY
Image default
Vakantie

Een huisje in Twente

Een huisje in Twente is nog nooit zo dichtbij geweest. En het aanbod is nog nooit zo praktisch geweest, want in Twente heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Waarom zou je een tweede huis kopen, als je er ook eentje kunt huren op een van de Twentse bungalowparken?  Doordat iemand anders zorgt voor het onderhoud en de inrichting kun je zodra je de voet over de drempel zet beginnen te ontspannen. Heerlijk zorgenvrij ontspannen, dat willen we toch allemaal? Het is tijd voor Twente!

Luxe verblijf in Twente

Wanneer je een vakantiebungalow in Twente huurt, waan je je als God in Frankrijk. Dat zit hem uiteraard in de beeldschone omgeving, waar natuurgebieden, oude landgoederen, kastelen en stadjes met elkaar wedijveren om je aandacht. Maar ook de bungalow zelf heeft alles wat je maar kunt wensen.  Zowel voor kleinere gezelschappen als grote groepen. Dus of je nu een romantisch uitstapje wilt maken, een gezinsvakantie wilt beleven of een familiereünie wilt organiseren, het kan allemaal.

De gezellige woonkamer is natuurlijk standaard. Ook de keuken is volledig uitgerust, zodat je de keukenprins(es) in jezelf helemaal los kunt laten. Het eten nuttig je lekker op het terras, terwijl je geniet van de avondzon. Oh, als je geen zin hebt om te koken zijn er tientallen restaurants, voor elke portemonnee.

Nachtrust: essentieel

Maar laten we wel wezen: het belangrijkste van je accommodatie is natuurlijk de slaapkamer. Een goede nachtrust is immers essentieel als je wilt genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft. Dan is het goed te weten dat de slaapkamers zijn voorzien van heerlijke bedden, met lekker zacht beddengoed.

Wat houdt je tegen?

Een prachtige omgeving, een luxe accommodatie. Wat houdt je nog tegen? Boek vandaag nog je bungalow verblijf in Twente. Een lang verblijf of kort, in elk seizoen. Je kunt altijd terecht in een vakantiepark in Twente. Zo vaak als je maar wilt. De Tukkers zullen je ontvangen met open armen. Je zult je al snel thuis voelen. Zo thuis zelfs, dat je al tijdens de terugreis je volgende verblijf zult gaan plannen.

https://www.visittwente.nl/overnachten/Bungalowpark-twente/