ABNY
Image default
Electronica en Computers

Kies voor een Xbox Live abonnement van een jaar

Wil je graag veel gamen met vrienden op je Xbox en dat voor een langere tijd kunnen doen? Kies dan voor een abonnement op Xbox Live gold 12 maanden. Dit hoeft geen enorme uitgave te zijn want je kunt ook voor Xbox Live gold 12 maanden goedkoopste versie gaan. Deze kun je bijvoorbeeld aanschaffen via GameKeyDiscounter.nl.

 

Niet alleen voor games

Als je op de website van deze aanbieder kijkt dan vind je tal van abonnementen die je kunt afsluiten om te kunnen gamen met je Xbox samen met je vrienden. Als je kiest voor een abonnement met een geldigheidsduur van 12 maanden kun je niet alleen een jaar lang gamen maar ook gebruik maken van een aantal extra’s zoals het luisteren naar muziek of het kijken naar televisie of films via je Xbox.

 

12 Maanden toegang

Als je kiest voor een Xbox 12 maanden abonnement krijg je 12 maanden toegang via het Live netwerk van Microsoft. Nadat je de bestelling geplaatst heb krijg je binnen enkele seconden via de mail en op je scherm een code waarmee je direct kunt beginnen met gamen.

 

Probeer eerst een korter abonnement

Wil je liever eerst een abonnement uitproberen voor kortere tijd? Kies er dan eentje met een wat minder lange geldigheidsduur. Als het je bevalt kun je daarna nog altijd kiezen voor een abonnement dat langer loopt zoals dat van 12 maanden.