ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn haar extensions?

 

Wat zijn haar extensions?

Al sinds het ontstaan van de eerste pruiken en make up zijn er al extensions beschikbaar voor het haar van de vrouw. Het is wel handiger dan een pruik, dit komt omdat de extensions gewoon in je haar zitten, je hoeft hier dus niks meer voor te doen naast het erin schuiven. Als ze er eenmaal inzitten dan heb je altijd plezier van het extra stukje haar wat zorgt voor een volle dos. Het is dus in tegenstelling tot een pruik een tweede laagje haar op je kapsel. Dunne plekjes worden zo bedenkt en mensen met dun haar kunnen zo ook normaal dik haar krijgen, met een klein beetje hulp natuurlijk.

Tips en tricks

Er zijn echt niet normaal veel soorten extensions, er is dan ook voor ieder wel wat wils. Kijk dus eens goed naar de kleur haar die je hebt en kijk ook naar de structuur van je haar. Houdt dit allemaal goed bij, zo kun je vervolgens de beste keuze maken met het kiezen van de extensions die geschikt zijn voor jou. Pas trouwens wel op als je de flip-in extensions op internet koopt. Je kunt namelijk niet zien wat voor soort kwaliteit het is en wat de precieze kleur is. Dit is natuurlijk jammer en om een miskoop te voorkomen wordt dit ook afgeraden. Het is dan ook een veel betere keus om langs te gaan bij de kapper. Deze heeft veel meer verstand van zaken en kan je beter op weg helpen om de beste keuze te maken. Ook geeft hij handige tips mee die jou kunnen helpen om de extensions in het vervolg zo goed mogelijk in te doen. Bel dus eens een keer naar de kapper of vraag het eens een keer na, zeker weten dat hij je kan helpen.

Conclusie

Als je dus haar hebt dan is dit wel de ideale oplossing. Je haar ziet er net even iets mooier en voller uit, de kale plekken worden verborgen en je kunt niet meer zien dat je haar de laatste jaren wat aan het uitdunnen is. Kies dus voor een betrouwbare verkoper en ga desnoods even de eerste keer naar de kapper. Deze kan je veel beter op weg helpen met het uitproberen van extensions.

https://www.oxyextensions.nl/