ABNY
Image default
Horeca

Flink besparen op dispensers

Bespaar tot wel 95% ten opzichte van een papieren handdoek sispenser.

Jazeker.. Dit is wel degelijk mogelijk met de Nofer Veltia elektrische handendroger. De Nofer Veltia handendroger is zo ontworpen dat deze tot wel 80% efficienter is dan een traditionele handendroger en wel 95% op de kosten bespaart ten opzicht van de papieren handdoeken.

Dit is mede mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp. In de handendroger wordt er als het war een wervel wind gemaakt die zo krachtig is dat deze voor een snellere droogtijd van 6 tot 12 seconden zorgt. Hierdoor wordt er al bespaart op uw energie rekening ten opzichte van de traditionele handendroger.

De Nofer Veltia is uitgevoerd met 300 kleine gaatjes waaruit de wind geblazen wordt. Hij is ook leverbaar met een HEPA filter met Zero Smell technologie wat ervoor zorgt dat het apparaat nagenoeg geen rare geuren gaat geven. Ook is hij zo ontworpen dat bacterien geen kans krijgen.

De fraaie vormgeving zorgt ervoor dat hij eigenlijk overal wel gemonteerd kan worden. Meer informatie vind u op de website van Dispenzo.nl

Specificaties:

 • Handendroger Nofer Veltia 01304W
 • Kleur: wit
 • Vermogen: 1760Watt
 • Aansluitspanning: 230Vac-50Hz
 • Behuizing: ABS
 • Gewicht: 9.55kg
 • Met sensor
 • Met instelbare blaastijd
 • Voorzien van 300 openingen
 • Anti spetter
 • Zero Smell
 • Anti bacterie
 • Keurmerk: CE, SGS, PCT, SASO, NOM, SEC
 • Garantie: 2 jaar

https://dispenzo.nl