ABNY
Image default
Woningen

Stijgende prijzen woningmarkt Nijmegen zijn bovengemiddeld

De woningmarkt staat sinds kort op zijn kop in Nederland. De prijzen van koopwoningen zijn door het dak gestegen. Een zo’n voorbeeld is de stad Nijmegen. Het aantal aangeboden woningen in Nijmegen krimpt in, terwijl de prijzen als maar stijgen. Toch moet de koper het er niet bij laten volgens Makelaar Nijmegen, uw droomhuis kan namelijk ieder moment worden gekocht. Zij helpen u daarbij en geeft u een paar handige tips voor het kopen van uw koophuis in Nijmegen

Starters hebben het zwaar

Al dertig jaar helpt De Makelaar Nijmegen tevreden cliënten naar het zoeken van een droomhuis. Afgelopen jaar heeft Makelaar Nijmegen 81 woningen verkocht met een gemiddelde vraagprijs van €237.260. Voor starters is dit al een aanzienlijk bedrag. Starters in Nijmegen hebben het echter extra zwaar. Dit komt doordat in Nijmegen een prijsstijging van 9.3 procent boven op een landelijk gemiddelde is geconstateerd. Toch moet u als starter niet koopschuw worden. Makelaar Nijmegen helpt u daar graag bij. Met het grote woningaanbod kunnen ook starters bij hen terecht. Daarnaast is De Makelaar niet alleen actief in Nijmegen, maar ook in de steden daar rondom. Denk aan Arnhem, Berg en Dal, Groesbeek, Mook en Ooij. 

De fijne werkwijze van De Makelaar Nijmegen

De Makelaar maakt gebruik van een fijn en geoorloofd stappenplan. Zeker als starter is men nog niet helemaal bekend in de wereld van de makelaardij. Het stappenplan helpt u daar enorm in (ook al bent u geen starter). Allereerst wordt er een kennigsmakingsgesprek geplant. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar de wensen van de koper. Waar u wilt wonen, hoe u wilt wonen, hoeveel kamers enz. De makelaardij streeft er naar om goede klik te creëeren tussen cliënt en makelaar. Vervolgens vindt de daadwerkelijke zoektocht plaats. Todat u blij met de kleinste millimeters in uw droomhuis. Al dat passen en meten vindt dan plaats tijdens de bezichtiging. De makelaardij wilt u daar graag in vergezellen. Eventuele gebreken of onopgeloste zaken kunt u dan gelijk met ons discussiëren en zij gaan er dan gelijk achteraan. Zo krijgt u eveneens een compleet beeld van het huis, waardoor u een goede en doordachte keuze kan maken. Echter, voor de makelaardij begint het dan pas: het onderhandelingsproces. Met het budget dat u aan het begin van het stappenplan heeft aangegeven wordt zeker rekening mee gehouden. Vervolgens bent u niet ver van uw laatste stap af, het daadwerkelijk kopen van uw huis. Ook na de aankoop staat de makelaardij aan uw zij. 

https://www.makelaar-nijmegen.nu/