ABNY
Image default
Aanbiedingen

Makita accu online kopen?

Kan de Makita 18v 3ah accu gebruikt worden door professionals? Vraag jij je af of de Makita 18v 3ah accu kan worden gebruikt voor ervaren klussers? Daar kom je in dit artikel achter. Allereerst is het handig om te weten hoe de dag van een ervaren klusser eruit ziet. Vaak beginnen ze vroeg in de ochtend zodat ze nog geen last hebben van het verkeer terwijl ze naar hun werk rijden. Het is vaak hard werken in de bouw, aangezien de klussen vaak groot zijn en er strakke deadlines zijn. Dat betekent dat alles goed moet gaan. Niets is dan vervelender dan accu’s die niet lang meegaan en vaak opgeladen en verwisseld moeten worden. Een Makita 18v 3ah accu heeft een gemiddelde capaciteit. Dat kun je zien doordat er in de naam 3 ah staat. Dat staat voor milliampère per uur.

Makita accu online

Met de capaciteit wordt bedoeld hoe vaak de accu opgeladen dient te worden. Bij de ene accu zal dit na drie uur zijn, terwijl een andere accu een halve dag meegaat. In de bouw wordt er natuurlijk het liefst zo min mogelijk van accu verwisseld. Zij letten er dan ook op dat een Makita 18v 3ah accu voldoende capaciteit heeft. Voor de hoogste capaciteit zal je moeten kiezen voor een accu met 5.0 ah of 6.0 ah. Dit zijn in de meeste gevallen de accu’s die het langst meegaan. Een Makita 18v 3ah accu kan voor de bouw gebruikt worden als het gaat om een machine die niet al te vaak gebruikt hoeft te worden. Is het juist een gereedschap dat de hele dag nodig is? Dan zal deze capaciteit niet voldoende zijn. Neem gerust contact op als je een goede vervanger voor de Makita 18v 3ah accu zoekt. Wij kunnen je vertellen welke mogelijkheden er allemaal zijn en we kunnen jou advies geven over de beste accu.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/