ABNY
Image default
Dienstverlening

Met het verhuisbedrijf uit Rotterdam wordt verhuizen een eitje

Al sinds 1923 is Jac Den Hollander uit Rotterdam dé specialist in verhuizingen. Zij bieden het totale pakket. U kunt een professionele en planmatige aanpak verwachten, uw inboedel kan worden opgeslagen in de 16.000 m³ geconditioneerde en beveiligde boedelopslag én uw verhuizing wordt van A tot Z geregeld dankzij de aanvullende dienstverleningen. Denk hierbij aan Inpakken & Uitpakken, Demontage & Montage en Bezemschoon opleveren. Het verhuisbedrijf uit Rotterdam is daarnaast ook nog eens aangesloten bij en werkt volgens de kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers. Dus gelukkig kunt u georganiseerd verhuizen dankzij Jac den Hollander Verhuizingen.

Verhuis in vijf stappen dankzij het verhuisbedrijf in Rotterdam

Kent u de verhuizer uit Rotterdam al? Zij werken met vijf heldere stappen, waardoor u snel en zorgeloos verhuist. Allereerst bepaalt u de datum waarop u gebruik wilt maken van het verhuisbedrijf in Rotterdam. Vervolgens overlegt u welke services u wenst en ontvangt u een offerte op maat. U bevestigt de offerte als deze naar wens is en ontvangt een schriftelijke bevestiging. Om te eindigen met de laatste stap: een zorgeloze, snelle én professionele verhuizing. En moet u wat spullen tijdelijk ergens kwijt? Maak dan gebruik van de 16000 kubieke meter grote opslagruimte. Jac Den Hollander Verhuizingen is actief in onder meer Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en Gouda.Waar wilt u graag naartoe verhuizen?

Bekijk de verhuis checklist van het verhuisbedrijf uit Rotterdam online

Het is binnenkort eindelijk zover, u kunt verhuizen. Er is dan van alles te doen. Zaken waar u misschien niet altijd aan denkt of kennis van heeft. Daarom vindt u online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Het verhuisbedrijf in Rotterdam weet namelijk als geen ander wat er allemaal geregeld moet worden. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing en elektra, gas en water dienen aangesloten en afgesloten te worden in uw oude en nieuwe woning. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en start voorbereid aan uw verhuizing.