ABNY
Image default
Industrie

Dankzij professionele metaalbewerking helpt u uw bedrijf in Brabant vooruit

Kent u Lemmens Metaalbewerking uit Brabant? Dan weet u zeker dat u uw eigen bedrijf op de best mogelijk manier vooruithelpt. U kiest in dat geval voor een gespecialiseerd bedrijf dat producten van de beste kwaliteit levert. Dat wilt u toch ook? Volgens deze specialist is het een vereiste om goede zaken te kunnen leveren. Er worden diverse kwaliteitsprocedures gehanteerd zodat u de productkwaliteit wordt gewaarborgd. Dit wordt onder andere gedaan met een van de twee 3D meetmachines, die een maximaal bereik hebben van 3.000 x 1.200 x 1.000 mm. Wilt u een meetrapport, analyses van metingen of een PPAP documentatie aanvragen? Bij Lemmens Metaalbewerking in Brabant is dit zeker geen probleem. Laat weten dat u naar een van deze zaken op zoek bent en de specialist helpt u graag verder.

Verschillende soorten specialisaties in metaalbewerking

Kunt u de hulp van een specialist op het gebied van metaalbewerking in Brabant goed gebruiken? Van kleine tot middelgrote aantallen: Lemmens Metaalbewerking helpt u graag op weg. Zo kunnen er producten worden bewerkt op verschillende draaibanken. Bij dit bedrijf heeft u ook de mogelijkheid om lichte freesbewerkingen direct aan de draaibank te doen. Naast draaien gaat u bij Lemmens Metaalbewerking ook langs voor frezen en kotteren. Dit kan worden gedaan met zowel verticale als horizontale bewerkingscentra. Dit zorgt ervoor dat deze specialist een grote diversiteit aan freesbewerkingen mogelijk maakt. Voor welke specialisatie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een product dat op de juiste manier is bewerkt en afgeleverd.

Modern machinepark voor metaalbewerking in Brabant

Wanneer u iets wilt doen, doet u het natuurlijk goed. Dat is niet meer dan logisch. Schakel dan een professioneel bedrijf in de buurt van Brabant in voor metaalbewerking. Dan gaat u langs bij Lemmens Metaalbewerking. Alle producten worden vervaardigd in een modern machinepark. Voor frezen, kotteren, draaien en ondersteunende processen bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Voor ondersteunende processen wordt onder andere een 3D meetmachine, een lintzaagautomaat, een brootsmachine en een straalcabine gebruikt. Daarnaast profiteert u van draaibanken met verschillende soorten bereik. Door dit moderne machinepark en diverse kwaliteitsprocedures bent u bij dit bedrijf gegarandeerd van de beste kwaliteit. Hier heeft u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van verspanende technieken. Waarvoor wilt u een betrouwbare partner als Lemmens Metaalbewerking in Brabant inschakelen?