ABNY
Image default
Gezondheid

Hoe gaan we om met agressie?

Het omgaan met agressie is iets wat altijd vrij moeilijk in te schatten is. De ene persoon is namelijk veel eerder agressief dan iemand anders en dan hangt het ook nog af van hoe agressief die persoon dan is. De ene persoon is zo agressief dat je gewoon heel erg voor hem moet oppassen omdat die je anders misschien wel iets aandoet of met dingen gaat gooien. Ook heb je mensen die in hun agressie zichzelf iets aandoen wat natuurlijk al helemaal niet goed is. Als die persoon namelijk alleen thuis is dan kunnen er dus dingen gebeuren die helemaal niemand kan voorkomen. Zo heb je nog vele andere vormen van agressie en een paar van die vormen ga ik nog opnoemen in de rest van de tekst. Maar wanneer spreken we nou van agressie en hoe moeten we ermee omgaan. We spreken van agressie als je iemand anders heel erg boos krijgt, je met jouw woede is wil bereiken bij iemand wat zonder woede niet te bereiken is of je met jouw agressie schade toebrengt aan jezelf of iemand anders of aan de spullen van de desbetreffende persoon. Bij het omgaan met agressie is het belangrijk dat je goed blijft communiceren met de persoon die erg agressief is. Vaak moet je ook jezelf zien te controleren in dat soort situaties. Je hoort nu steeds meer dat kinderen door middel van video games leren omgaan met agressie. Dit doordat ze door sommige spelletjes erg boos worden. Ook hoor je vaak dat dat wel eens misgaat want er sneuvelen bij de meeste mensen dan ook wel spullen door video games doordat ze niet goed omgaan met agressie. Wil jij je dus ontwikkelen in het omgaan met agressie dan is het bedrijf in de bovenstaande link misschien een goed hulp voor u.