ABNY
Image default
Mode en Kleding

Online vind je de beste schoenen

Winkelen naar schoenen kan soms een hele opgave zijn. Je loopt winkel in en winkel uit, moet elke keer passen en het lukt je niet om een goed paar te vinden. Ja, je hebt mooie UGG laarzen gezien, maar deze zijn voor 200 euro helaas net te duur voor je. Uiteindelijk ga je naar huis, zonder schoenen en teleurgesteld omdat je niet bent geslaagd. Wist je dat je online de beste schoenen kunt vinden en vaak voor een grote korting? De laarzen die je gezien had met 50 procent discount, dat lukt ineens wel. Toch ben je terecht achterdochtig; online winkelen blijft een risico. Maar niet als je gaat kijken bij online platforms zoals To-Be-Dressed.

Wat is een online platform?

Net als dat een winkel een kraam huurt op de markt, kunnen ze ook online een plaatsje huren bij een webshop platform. Deze plekjes gebruikt het vervolgens om de waren te koop te zetten. Bij To-Be-Dressed verkopen ze alleen merkkleding met korting en voornamelijk producten die ook echt bij fysieke winkels in de aanbieding liggen. Dit geeft hen de mogelijkheid om online ook een markt op te bouwen, zonder dat ze hier zelf een website voor hoeven te starten. En jij hoeft je niet schuldig te voelen, omdat jouw geld, net als op de markt, rechtstreeks naar de desbetreffende winkel gaat. Op die manieren zijn alle drie partijen zeer gelukkig.

Een groot assortiment

Bij dit soort platforms, waar je een verzameling van een groot aantal koopjes verspreid over heel Nederland aantreft, is het assortiment altijd enorm. Om er te vinden wat je zoekt zal je dus de filteropties moeten gebruiken. Die UGGs, bijvoorbeeld, vind je door te filteren op merk, maar je kunt ook zoeken op categorie, kleur, prijs en op maat. Een soortgelijk assortiment vind je natuurlijk nooit in de winkelstraat. Online winkelen naar schoenen bij een platform is dus zeker de moeite waard.