ABNY
Image default
Bedrijven

Hoe kies ik de perfecte garderobekast? | Moonen Import Export

Het uitkiezen van de perfecte Garderobekast

Bij het uitkiezen van de perfecte garderobekast komt meer kijken dan u zou denken. De grootte, kleur, heeft de kast een linnenzak of niet? en nog veel meer. Wanneer de garderobekast wordt uitgekozen moet als eerste naar de kamer worden gekeken waar deze in zou worden geplaatst. Daarbij is het erg belangrijk om gelijk te kijken naar hoe groot de kamer is waar de kast in wordt geplaatst. Wanneer de kamer erg klein is, is het handig als de kast ook klein is (maar tegelijkertijd uiteraard genoeg bergruimte aanbiedt). 

Wanneer de kamer groot is en veel ruimte biedt kan de garderobekast ook een stuk groter zijn. Deze zal dan ook nog meer bergruimte bieden.

Het afsluiten van de garderobekast

Garderobekasten kunnen vaak niet worden afgesloten. Dit kan weleens niet goed uitkomen wanneer de kast in publieke ruimtes wordt gebruikt. Bijvoorbeeld op een groot kantoor, een school of een zwembad. In deze ruimtes weet u niet altijd zeker wie er bij de kasten kan en hierdoor kan er diefstal ontstaan.

De kasten kunnen vaak op verschillende worden afgesloten. dit kan zijn met cillindersloten of met een valgrendelsluiting. Ieder heeft zijn eigen voordelen maar beiden zorgen ervoor dat alleen de rechtmatige eigenaar in de garderobekast kan. Hiernaast zijn de garderobekasten vaak voorzien van een ventiliatierooster. Dit zorgt ervoor dat het niet te warm wordt in de kast. Hierdoor blijven de spullen die worden bewaard in de kast koel en droog.

De uitstraling van de kast

De kleur van de kast speelt een grote rol in de uitstraling hiervan. U kunt de kast altijd in de kleur die u zelf prefereert uitkiezen. Bij het uitkiezen van de perfecte kleur is het belangrijk om ook naar de kleur van de kamer waarin deze gaat staan te kijken. Het is altijd fijn wanneer deze goed in de kamer past en bij de gebruikte kleuren van de kamer of gang past.

Hiernaast is de grootte van de kast erg belangrijk. Bent u op zoek naar een kast waarin u veel spullen wilt bewaren? Dan wordt er aangeraden om een grotere kast te gebruiken waarin u deze kwijt kunt. 

Als de kamer erg klein is dan is een kleinere kast fijner. Het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat een garderobekast vaak relatief hoog is en op deze manier minder plek inneemt in de breedte en lengte.

Bent u op zoek naar de perfecte garderobekast? Neem dan eens een kijkje op de website van Moonen Import Export.

https://www.moonenimportexport.nl/archiefkast/garderobekast/