ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Microdermabrasie Breda: topbehandeling voor een perfect resultaat

U heeft de term wellicht al gehoord en bent uiteraard benieuwd naar deze revolutionaire behandeling met uiterst mooie resultaten. Wij kunnen het u in elk geval van harte aanbevelen, u zal zich gegarandeerd stralend voelen en zich afvragen waarom u niet eerder voor een microdermabrasie behandeling in Breda koos. 

Microdermabrasie Breda: wat u van ons kan verwachten 

Microdermabrasie Breda is een vrij intensieve peeling met als doel de dode huidcellen te verwijderen voor een betere doorbloeding van de huid en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Door de combinatie van het vacuüm zuigen van de huid en het gebruik van micro-kristallen krijgt de huid een doorgedreven peeling die inwerkt op de bovenste huidlaag. 
U kan opteren voor een éénmalige behandeling of ervoor kiezen om meerdere behandelingen te laten uitvoeren. Hoewel er na één behandeling reeds een zichtbaar resultaat is, adviseren wij onze klanten een kuur voor een optimaal resultaat en een langdurige gave huid. 
Microdermabrasie Breda kan gebruikt worden voor fijne rimpels, veroudering van de huid, schade aangericht door de zon, lichte pigmentvlekken en onzuiverheden op de huid. Dit zijn slechts de belangrijkste oorzaken, vraagt u gerust ons advies aangaande andere huidproblemen. 
Maakt u zich zorgen dat de behandeling pijnlijk zal zijn? Hierin kunnen wij u direct geruststellen. Microdermabrasie Breda is in geen geval pijnlijk, er kan hoogstens een lichte roodheid van de huid optreden die snel terug wegtrekt. 
Na uw behandeling geven wij u advies mee om uw huid optimaal te blijven verzorgen om zolang mogelijk van het resultaat te kunnen blijven genieten. 

Microdermabrasie Breda: hartelijk welkom 

Maak kennis met microdermabrasie Breda en laat u vandaag nog overtuigen van de krachtige werking ervan. Ons team staat alvast klaar om u met raad en daad bij te staan bij het aangaan van de behandeling en geeft u alle informatie en antwoorden op al uw vragen.

https://www.sense-huidverzorging.nl/microdermabrasie-breda