ABNY
Image default
Gezondheid

Manueel therapeut Lelystad helpt je bij lichamelijke klachten

Heb jij last van jouw gewrichten of spieren? Wellicht is het dan goed om eens een bezoekje te brengen aan een fysiotherapeut of manueel therapeut in Lelystad. Een manueel therapeut in Lelystad kan waarschijnlijk wel snel van jouw klachten afhelpen. 

Waar vind je een manueel therapeut in Lelystad? 

Een manueel therapeut in Lelystad is niet zo moeilijk te vinden. Deze zijn in nagenoeg elke stad of dorp gevestigd, dus vast en zeker ook in Lelystad. Informeer eens bij vrienden of familie of zij een goede manueel therapeut in Lelystad weten. Of vraag eens aan jouw huisarts welke manueel therapeut hij of zij adviseert. Op deze manier weet je zeker dat je bij een goede manueel therapeut terecht komt. 

Wat doet een manueel therapeut in Lelystad? 

Bij veel mensen is het niet echt bekend wat een manueel therapeut voor werk doet. Zij behandelen mensen die last hebben van hun gewrichten en / of spieren. Zij doen dit door middel van manipulatie of beter bekend “kraken”. Dit klinkt eng en pijnlijk, maar dat is het niet. De manueel therapeut weet heel goed hoe en wanneer hij dat kan doen. Hij legt dit goed uit aan jou en je zult merken dat dit pijnloos is. Na de eerste behandeling voelen veel mensen gelijk verlichting! Het is dus niet zo gek dat veel mensen regelmatig terug komen bij een manueel therapeut: zodra zij klachten krijgen, maken zij een nieuwe afspraak. 

Wordt de behandeling van een manueel therapeut in Lelystad vergoed? 

 

De behandelingen bij een manueel therapeut worden vergoed door jouw zorgverzekering. Hoeveel behandelingen jij vergoed krijgt, is afhankelijk van jouw verzekering. Het is dus slim om dit vooraf na te kijken of na te vragen. Vaak heb je maar enkele behandelingen nodig, dus de meeste mensen krijgen alle behandelingen gewoon vergoed. De secretaresse van de manueel therapeut regelt alles met jouw zorgverzekering. 

http://flevofysiotherapie.nl/manuele-therapie-lelystad/