ABNY
Image default
Woning en Tuin

Verkoop je woning met winst dankzij Makelaar Lent

Wat leuk jij wilt gaan verhuizen naar een nieuwe woning! Maar eerst moet je nog een geschikte woning vinden, jouw oude woning moet nog verkocht worden en er moet nog een taxatierapport komen voor de hypotheek (als jij een nieuwe woning gevonden hebt). Voor al deze zaken kan je de hulp van een makelaar in Lent inschakelen

Woning kopen met behulp van een makelaar in Lent 

Het bezichtigen van woningen vinden veel mensen erg leuk. Maar een woning kopen is niet zo maar iets kleins. Het is dus belangrijk dat je een woning koopt die bij jou past. Ook is het belangrijk dat jij de juiste prijs betaalt en dat je weet in welke staat de woning verkeerd. Vind je het lastig om dit zelf te bepalen, schakel dan de hulp van een makelaar in Lent in. De makelaar in Lent zal met jou de woningen bezichtigen. Hij weet goed waar hij op moet letten en kan jou dus vrij snel vertellen of de woning in goede of minder goede staat verkeerd. Jij weet dan dus precies waar je aan toe bent. Als jij de woning wilt gaan kopen, zal hij de biedingen voor jou uitbrengen. Komen jullie er niet uit of bevalt de woning niet, dan zoekt de makelaar in Lent net zo lang verder tot jullie iets passends vinden. 

Woning verkopen met behulp van een makelaar in Lent 

 

Een makelaar in Lent wordt door de meeste mensen ingeschakeld als zij hun woning gaan verkopen. De makelaar maakt mooie foto, zet de woning online, maakt een brochure, loopt met geïnteresseerden door jullie woning, doet prijsonderhandelingen, maakt de verkoopakte op, etc. Kortom: hij neemt veel belangrijke werkzaamheden uit jouw handen. 

Taxatierapport op laten stellen door een makelaar in Lent 

 

Heb jij een taxatierapport nodig voor een nieuwe hypotheek of om jouw hypotheek te verhogen, dan kan een makelaar dit heel eenvoudig voor jou regelen!