ABNY
Image default
Bedrijven

Meer groene decoratie in uw bedrijf

Een groene wand

Een groene wand is steeds meer te zien in het bedrijfsleven. Want die saaie witte omgeving is niet meer van deze tijd, daarom kiezen er steeds meer bedrijven voor een groene omgeving.

KunsthaagEU biedt een oplossing om simpel, eenvoudig en snel een groene omgeving te creeren, er is geen dure tuinman voor nodig om te installeren. De kunsthaag is eenvoudig zelf te monteren aan een spijker met een ty rap. En moet het later verplaatst worden, dan is dit ook weer eenvoudig te doen.

U maakt echt indruk op de omgeving met meer groen in uw bedrijf.

Onderhoudsarm

Als de Kunsthaag eenmaal hangt is die in principe onderhoudsarm. Er hoeft geen water worden gegeven, niet gesnoeid, hooguit even afstoffen met een doekje. U heeft eveneens geen last van ongedierte.

Waar zien we de groene wand tegenwoordig?

Die komen we op veel plaatsen tegen in openbare gelegenheden zoals vluchthavens, in de horeca, bibliotheken, ziekenhuizen, universiteiten, wachtkamers, detailhandel, showroom op evenementen en beurzen.

De door ons geleverde Kunsthagen voldoen aan de laatste normen die momenteel gelden. Ze zijn Vlamdovend, Non-Toxic en UV bestendig.

Wist u dat …meer groen in de omgeving rustgevend is, verhoogd de werksfeer en bovendien geluiddempend is?

Wilt u ook een positief effect binnen het bedrijf en kale saaie wanden weer nieuw leven in blazen?

Bezoek onze website en maak uw keus uit ons assortiment.

 

https://kunsthaag.eu/