ABNY
Image default
Bedrijven

De moeilijkste sloten schadeloos openen met lockpicks

In Nederland maar ook wereldwijd bestaat er een sport waarbij ze toegewijd zijn aan het verkennen van de kwetsbaarheden van sloten. Nu denk je misschien bij jezelf van daar zullen vast ook veel criminelen tussenzitten. Maar helaas moet ik je hier in teleurstellen de meeste criminele zijn namelijk niet geïnteresseerd in geavanceerde kwetsbaarheden. De meeste criminele binnen namelijk gewoon zo snel mogelijk en zo makkelijk mogelijk een slot open maken. Dit is niet waar mensen het die lockpicking beoefenen zich op focussen.

 

 

Moeilijkste sloten lockpicken

Bij lockpicking met lockpicks is het namelijk een uitdaging om de meest moeilijke sloten te kunnen openen. In veel gevallen zijn ze hier langer dan een paar uur mee bezig. Dit is dus voor een crimineel de totaal niet interessant, het duurt allemaal veel te lang en er komt veel te veel bij kijken. Het is gewoon toegestaan om in Nederland deze locksport beoefenen dus als je zelf ook nieuwsgierig bent naar de werking sloten dan is het zeker de moeite waard om hier meer informatie over bezoeken. Het internet staat vol met websites waar een stap voor stap wordt uitgelegd hoe een slot werkt en hoe je deze kunt openen met lockpicking.

 

Discipline om een slot te openen met een lockpick set

Er is echter wel wat toewijding vereist om het voor elkaar te krijgen om een slot te kunnen openen met lockpicking. Naast het leren over sloten is het namelijk ook noodzakelijk om je vingers te trainen. Je moet namelijk echt hele kleine veranderingen in het slot aan voelen met je vingers. Ook moet je zelf heel precies de pinnetjes naar een bepaalde positie brengen. In deze positie zit er maar een heel klein verschil tussen moet echt heel voorzichtig te werk gaan. Maar waar een wil is is een weg dus met veel oefening of kom je er wel. Of

https://www.abny.nl/2016/11/02/lockpicking-is-een-leuke-bezigheid-waar-je-nog-wat-van-kunt-leren/