ABNY
Image default
Zakelijk

Rotterdamse mentaliteit

Om jezelf naar een nieuw niveau te tillen kan het soms handig zijn om te werken met een instantie die jou kan steunen. Het is dan natuurlijk ook belangrijk dat deze instantie dicht bij jou gelegen is. Je wilt natuurlijk niet dat dit teveel tijd gaat kosten en dat je hier dus niet beter van wordt. We hopen daarom ook te zien dat deze zaken goed zijn voor ons als werknemers. We willen namelijk dat er meer mensen komen om deze zaken goed af te handelen. We vragen daarom bij ons outplacementbureau Rotterdam vaak of er mensen beschikbaar zijn die ons hierbij willen steunen. Tegenwoordig is het voor ons veel moeilijker om deze zaken zo op orde te krijgen. We verwachten namelijk te veel van de mensen met wie wij samenwerken. We hopen op veel nieuwe mogelijkheden. Terwijl het in de praktijk gewoon zeer lastig is voor ons om dit te realiseren. Op een dag kunnen wij dus zeker heel veel voor elkaar betekenen. We mogen namelijk ook inzien dat er genoeg mensen zijn die met ons aan de slag willen gaan. We verwachten namelijk dat er meer mensen zijn die ons op een dag kunnen helpen. We verwachten dan dus ook dat er meer mensen zijn die met ons willen samenwerken. We hopen daarom ook dat deze zaken op orde worden gezet. We mogen namelijk ook verwachten dat deze zaken goed worden geregeld. We hopen op de vertrouwen van de mensen die dit met ons heeft gedaan. We kunnen hier dus zeker veel van leren. We verwachten op een goede manier met jullie mee te denken om onze loopbaanbegeleiding te doen. We gaan hier heel veel van maken. We kunnen niet wachten om te beginnen met jullie.

https://carrierepoort.nl/diensten-producten/loopbaanbegeleiding/