ABNY
Image default
Geschenken

Relatiegeschenk4you

Wie is Relatiegeschenk4you? www.relatiegeschenk4you.nl is een bedrijf dat actief is op de markt van de promotionele artikelen en relatiegeschenken. Elke dag doen we ons best om onze klanten leuke, aparte, goedkope, luxe, heel veel of iets minder relatiegeschenken te leveren. Meestal kiezen de klanten ervoor om deze te laten bedrukken met hun logo, tekst of opdruk maar het hoeft niet. Wij leveren de meeste relatiegeschenken ook onbedrukt.

Jij als klant bent de allerbelangrijkste en vanuit jouw wensen denken we graag mee in de diverse mogelijkheden. We hebben namelijk ruim 6.000 artikelen in de webshop en daarnaast kunnen we nog wel 20.000 andere artikelen aanbieden. Dat maakt het soms best moeilijk om een goede keuze te maken.

We proberen op de site zoveel mogelijk informatie te geven over het artikel en de bedrukkingsmogelijkheden, maar mocht je er niet uitkomen dan staan we graag voor je klaar.

Ook is het mogelijk om een (onbedrukte) sample van een artikel te bestellen. Dan kun je van te voren het artikel zien en voelen voordat je beslist. Als je hebt besloten maken we altijd een digitale drukproef van jouw logo of slogan op het artikel voordat het artikel in productie gaat. Je hebt dan al een goed idee van hoe een en ander er uit komt te zien. Pas wanneer je tevreden bent met de digitale drukproef gaat het artikel in productie.

We komen samen tot een perfect relatiegeschenk voor jou.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/