ABNY
Image default
Adverteren

Weet waar u uw planten koopt

Een goed begin van uw zoektocht naar de beste plant, is door de leverancier kritisch te kiezen. Op die manier weet u namelijk zeker dat de plant in goede staat is, voordat u hem in huis of op kantoor krijgt. Bij een plant die vooraf al niet de juiste verzorging heeft gehad, is het moeilijk om hem er weer helemaal bovenop te krijgen. Daarbij is het fijn om passend advies te krijgen over de verzorging van jouw specifieke plant. Zo weet u straks precies hoe de plant het best tot zijn recht komt.

Zo kiest u de beste plant

Wanneer u de juiste erkende leverancier hebt gevonden, is het zaak om de juiste plant te kiezen. Een plant kan namelijk nog zo mooi zijn, wanneer u niet kunt voldoen aan de juiste verzorging koopt u hem eigenlijk voor niets. Een goede eerste vraag die u zichzelf kunt stellen is de plaats waar u hem gaat neerzetten. Heeft u een grote plaats in het volle zonlicht? Dan kunt u gaan voor een veelkleurige, tropische plant die het liefst zoveel mogelijk in het licht staat en die houdt van warmte. Heeft u slechts een klein hoekje waar met name schaduw is? Kies dan liever een groene kamerplant, een hangplant of een vetplant die hier tegen kan. Ook zijn er diverse opties voor de verzorging die u kunt geven. Weet u van zichzelf dat u gauw vergeet water te geven? Dan is een cactus wellicht een goede optie. Ook zijn er diverse zelfwatergevende bloempotten, waar u dus minder omkijken naar hebt.

Laat ze bezorgen

Kent u dat? U gaat naar het tuincentrum, propt je karretje vol mooie planten en bij thuiskomst zijn enkele bladeren al geknakt doordat u ze toch niet zo handig in de auto hebt meegenomen. De oplossing is door de planten te laten bezorgen door een professional. Bijvoorbeeld door online te bestellen bij Fleur Direct. Zo kunt u lekker op uw gemak online uw keuze maken en u weet zeker dat de planten op hun mooist bij u thuis arriveren.