ABNY
Image default
Mode en Kleding

Inlegzolen

Op zoek naar mooie en betaalbare sneakers?  Sneakers zijn heerlijke schoenen qua design, pasvorm en gebruikscomfort.
Op ‘schoenen sneakers‘ hebben we vrijwel alle sneakers verzameld die er online te koop staan. 

Hiernaast zijn inlegzolen van Shoesupply een goede keuze, door onze grote assortiment en jarenlange ervaring staan wij elke klant bij.

De geschiedenis van Kersbergen schoenen te Voorburg gaat terug tot 1955. Toen de heer en mevrouw Kersbergen een oude kruidenierswinkel overnamen om zich aldaar “toe te leggen op het beschoeien van gevoelige voeten”. In 1964 hebben zij het pand een ware metamorfose gegeven en de voeten veroverd van velen.

In 1982 is de winkel overgenomen door de familie Paanacker, welke vanwege gezondsredenen al in 1986 de winkel verkocht aan de heer en mevrouw Vlek.

De heer en mevrouw Vlek hebben 23 jaar ziel en zaligheid gestopt in Kersbergen Schoenen en zijn vanwege pensioen gerechtigde leeftijd gestopt.

Sinds januari 2009 wordt Kersbergen Schoenen gerund door de familie Schipper. Een ware schoenenfamilie, welke ook al 4 generaties gespecialiseerd is in schoenmode vanuit Oud-Beijerland.

In al die jaren is er veel veranderd, maar de naam Kersbergen Schoenen is behouden. Zowel de heer Kersbergen als de heer Vlek treft u nog regelmatig aan in de Herenstraat en het team van Kersbergen zijn voor velen mensen bekende gezichten.