ABNY
Image default
Bedrijven

zakelijke lening

Een zakelijke lening aanvragen, hoe moet dat nou eigenlijk? Wat zijn de kosten die er aan verbonden zitten? Zijn er extra voorwaardes waar ik aan moet voldoen? Welke bedrijven kan ik wel en niet vertrouwen?

Het aanvragen van een zakelijke lening kan veel hoofdpijn met zich meebrengen. Soms zijn er kleine lettertjes die over het hoofd gezien zijn waardoor u met uw bedrijf in financiële problemen kan komen. Daarbij is het vinden van een betrouwbare website moeilijk waardoor het afsluiten van een zakelijke lening dagen, weken of zelfs maanden kan duren. Dit zijn uiteraard niet de problemen waar je tegenaan wilt lopen als je net je bedrijf op begint te starten.

Gelukkig is er licht in de duisternis: zakelijkelening.nl deze website geeft u alle persoonlijke aandacht die u nodig heeft en zet duidelijk op een rijtje wat er allemaal gaat gebeuren wanneer u een zakelijke lening afsluit.

Bij veel bedrijven is de kredietverschaffer verplichtjaarcijfers te kunnen tonen, maar niet bij allemaal. Bij bijvoorbeeld funding circle is het niet nodig om jaarcijfers te vertonen op het moment dat u een zakelijke lening aanvraagt. Het nadeel van funding circle is dat zij een omzet moeten hebben van minimaal €30.000. dit is voor veel starters een struikelblok.

Een andere mogelijkheid om geld te lenen die zakelijke lening aanbied is kredietvooruit. Krediet vooruit biedt leningen aan zonder minimale omzet, businessplan of jaarplan. Krediet vooruit geeft alleen zakelijke leningen voor de korte termijnen. Deze leningen zijn bedoelt voor bedrijven die minstens al een jaar ingeschreven staan en proberen uit te breiden. Over het algemeen zijn mensen erg positief over deze website. Zo reageert krediet vooruit binnen 24 uur en heeft de lener de mogelijkheid de lening vervroegd boetevrij af te lossen. Helaas biedt krediet vooruit slechts leningen aan voor de korte termijnen. Dit is wel vaak waar bedrijven op afknappen wanneer ze krediet vooruit overwegen.

 

Voor meer informatie bezoek onze website en onthoud; geld lenen kost geld!

https://zakelijkelening.nl/