ABNY
Image default
Mode en Kleding

Ondergoed ten Cate

Ondergoed ten Cate is al sinds 1952 bekend op de markt. Vanaf dat ik een klein kind was, kan ik mij dit merk herinneren. Zeer mooie ondermode tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Het leuke is dat deze kleding echt met de jaren is meegegaan. Zo was er vroeger maar een beperkte keuze, daar is inmiddels veel verandering in gebracht. Had je vroeger maar de keuze uit een paar simpele onderbroeken, inmiddels is deze uitgebreid tot een zeer groot assortiment. Zowel dames als heren en kinderen kunnen hier bijzonder goed slagen. De mooiste setjes kan je van dit merk kopen en wat helemaal leuk is, je kan het allemaal online aanschaffen.

Ondergoed ten Cate, online kopen

Al jaren koop ik dit merk ondermode. Zowel broekjes, maar ook hempjes haal ik hier regelmatig. Voordeel is dat je het geweldige assortiment online kan zien en op elk gewenst moment van de dag kan bekijken en kopen. Ik zelf ben geen voorstander van een bh en daarom draag ik graag topjes. De topjes die je van dit merk kan vinden zijn naadloos en zitten perfect. Net zoals de onderbroeken, deze zitten heerlijk. Vaak had ik broeken aan en was ik blij dat ik naar huis ko om deze uit te trekken. Dit waren goedkope broeken uit een bekende winkel. Het elastiek wat in deze modellen zaten beknelde mijn benen af. 

Heerlijk zittende ondermode

Vanaf het moment dat ik ben overgestapt naar ten Cate ondermode zitten mijn broeken geweldig goed. Geen elastiek wat op de één of ander manier vervelend zit. Deze onderbroeken en hempjes zitten alsof het een tweede vel is. Je merkt niet eens dat je ze aan hebt, maar zitten heerlijk en warm. Voor mijn kinderen had ik voor in de winter een set gekocht van thermo ondermode. Een hemd met lange mouwen en een onderbroek met lange broekspijpen. Op dagen dat zij buiten wilden spelen en het erg koud was, trokken zij deze graag aan.