ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Vind een speciale trouwring die bij u past

Een bijzonder moment in uw leven, is het zetten van de volgende stap met uw partner. De relatie is hecht en u kiest definitief voor elkaar. Misschien gaat u trouwen, samenwonen of gaat u het geregistreerd partnerschap aan. Bij al deze speciale stappen hoort een bijzondere ring. Traditioneel wordt dit een trouwring genoemd en u kunt ze op vele plaatsen kopen. Maar wilt u wel zo’n trouwring uit een vast assortiment? Zo’n trouwring die ook een ander stel al draagt? Bij BijzondereTrouwringen.nl weten we wel beter. U en uw partner kiezen liever echt iets speciaals. Onze meester-goudsmid Hildardjan Verweij maakt trouwringen in de mooiste vormen. Hij is dan ook bij uitstek een expert. Ook trouwringen in een afwijkende kleur en vorm zijn een paradepaardje waar Hildardjan erg trots op is. Op onze website zijn deze ringen te vinden onder de zoekingang aparte trouwringen. U treft er bijvoorbeeld modellen aan die niet rond zijn, maar vierkant. Modellen met een prachtige uitstraling in geel, zwart, rood of wit. Ook met prachtige briljanten en diamanten, want die verwerkt Hildardjan Verweij graag in uw trouwring.

Afspraak maken

Voordat u denkt dat u deze kunstwerken online bij ons moet bestellen, wijzen wij er op dat dit niet de bedoeling is. De website BijzondereTrouwringen.nl heeft slechts de functie van digitale uitstalkast. Om een uniek exemplaar te kiezen, ontvangen wij u graag bij ons op bezoek. Dit kan op twee bijzondere plekken. Namelijk in ons atelier in Amerfoort en in ons atelier nabij Groningen. Op beide plekken zult u onder de indruk raken van de veelheid aan modellen die onze meester-goudsmit al heeft gemaakt. U vindt hier bijvoorbeeld ook onze schitterende collectie trouwringen witgoud. Ook de collectie in onze ateliers dient slechts als overzicht om inspiratie bij op te doen. De trouwringen die u uiteindelijk zult dragen, worden volledig op uw eigen voorkeuren aangepast. Onze meester-goudsmit staat hiervoor garant. De trouwring die u later zult dragen is dus volstrekt uniek.

 

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/