ABNY
Image default
Bedrijven

Foute kersttruien

Weet je het nog van vroeger? Veel mensen kunnen het zich vast nog wel herinneren. Die jeukerige, oude en vooral foute kersttruien van vroeger. Je oma kwam met de feestdagen wee aanzetten met zo’n mooi ingepakt pakketje. Je probeerde al een beetje te voelen en te raden wat er in zou kunnen zitten. Je moest dan nog even wachten tot na het eten en dan rende je snel naar de kerstboom toe. Wachtend op je beurt probeerde je in je hoofd nog steeds te raden wat het nou zou kunnen zijn. En dan was het jouw beurt. Je schoffelde langzaam naar de kerstboom en pakte je pakje. Je bedacht nog één keer in je hoofd wat het zou kunnen zijn. Dan trek je het papier los van elkaar. Je kijkt nog even omhoog, naar je oma, en ziet haar glimlachen van oor tot oor. In volle afwachting van wat je er van zou vinden. Je kijkt weer terug. Het pakketje gaat steeds verder open en je ziet dat het iets is dat van wol gemaakt is. Je haalt het uit de verpakking, vouwt het open en ziet dat het een zelfgebreide trui is van je oma. Hoe lief is dat! Je kijkt weer naar je oma om haar te bedanken, om het vervolgens aan te trekken. En dan pas kom je erachter hoe vervelend wol kan zijn. Het jeukt veel en is erg warm. Maar je weet dat oma het leuk vind als je het draagt dus je deed het er maar mee.

Gelukkig kan je tegenwoordig een kerst trui gewoon op het internet kopen. En hoewel het jammer is dat ze niet door je lieve oma gemaakt zijn, prikken de truien niet meer zo erg als vroeger. En het is tegenwoordig weer helemaal in om zo’n ugly christmas sweater te dragen tijdens de feestdagen.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/?cntw