ABNY
Image default
Horeca

Smoothies zijn zó 2019

Frisdanken zijn zó 2018. Een mobiele smoothiebar is nu helemaal het ding.

Doe mij maar een mobiele smoothiebar

Smoothies krijgen steeds vaker de voorkeur boven frisdranken en laat Smoothiebar.nl nou net mobiele smoothiebars verhuren. Bij de mobiele smoothiebars van Bar Company zit alles inbegrepen. Hierdoor deze perfect op je wensen kan aansluiten. Een menukaart en een bar met jouw logo? Natuurlijk! Een enthousiaste smoothiemaker die een breed assortiment aan smoothies aanbied? Uiteraard! Huur daarom een mobiele smoothiebar bij Smoothiebar.nl. Zo is je evenement voorzien van overheerlijke, maar ook gezonde drankjes.

Eindeloos variëren

Bestel je daarom een smoothiebar bij Smoothiebar.nl? Stel dan zelf je smoothiemenu samen. Bar Company biedt zelf een assortiment aan smoothies aan, maar heb jij speciale wensen voor jouw evenement? Wij passen ons graag aan. Dat is ook direct de kracht van smoothies. Ze komen in allerlei soorten en maten. Daarom is de potentie voor creativiteit oneindig. Hierdoor is er altijd wel een smoothie die bij jouw feestje past. En laten we eerlijk zijn. Wie wil er nou niet het beste voor zijn gasten.

Alle kleuren van de regenboog

Variëren met smoothies blijft leuk, maar er blijven altijd favorieten. Uit onze ervaring blijkt dat groene smoothies erg populair zijn. Ze zijn vaak ook nog eens de gezondste smoothies. Win, win! De groene smoothies van de mobiele smoothiebar van Bar Company zitten vol met verse spinazie of andijvie. Dit zorgt voor hernieuwde energie, is goed voor je weerstand en je valt er ook nog eens vanaf. Lekker bezig! Naast groene smoothies biedt Bar Company ook nog een scala aan andere soorten smoothies aan. Huur daarom direct een mobiele smoothiebar bij Bar Company en wie weet schenk jij je gasten heerlijke gezonde smoothies voor.

https://www.smoothiebar.nl/