6 manieren om gala-kosten te verlagen

Prom seizoen nadert snel, maar heb je het geld om de hoge kosten te dekken?

Proms zijn duur, maar ik realiseerde me niet hoeveel tot ik een verhaal in USA Today las dat schatte dat het gemiddelde promo $ 1.078 kostte. Voor tieners in het noordoosten zijn de kosten bijna $ 2.000!

Het is echter mogelijk om prom-kosten te verlagen naar een beter beheersbaar niveau. Een consument en geldbesparende expert, heeft een aantal goede tips gegeven over hoe u de prijs kunt verlagen:

Je vindt goedkopere jurken bij consignatiewinkels en goedkope bruidsmeisjesjurken bij bruidswinkels. Veaul.com biedt online mode galajurken, avondjurken, bruidsjurken.

De gemiddelde kosten voor het huren van een smoking zijn $ 141, volgens WeddingStats.org. U kunt de prijs verlagen als u de luxe pakketten niet bestelt, zoals zaken als een pochet en vest. Toen mijn zoon naar school ging, bespaarde hij een aanzienlijke hoeveelheid geld door de smoking zonder franjes te kiezen. Niemand kijkt tenslotte naar de outfits van de jongens. Prijsonderbrekingen zijn ook mogelijk als vrienden samen bestellingen plaatsen.

Supermarkten zijn vaak een goedkopere bloemenbron dan bloemistenwinkels. Volgens Woroch kunnen de kosten maar liefst 40 procent lager zijn. Je kunt ook je eigen corsage of boutonniere maken na het volgen van deze tutorial van LovelyCraftHome.

Formele up-do’s kunnen ongeveer $ 40 kosten. Up-dos worden echter vervangen door meer casual looks die je thuis kunt doen. Hier zijn enkele haarideeën van de populaire website Pinterest. Mijn dochter kreeg haar prom up-dos op een schoonheidsschool, wat een goedkopere optie was.

Formele prom portretten kunnen oplopen tot $ 75 per persoon. Sla die foto’s over en gebruik de foto’s die pappa en mamma nemen wanneer datums samenkomen voordat het schoolbal begint. Je kunt altijd je smartphone gebruiken om foto’s te maken tijdens het schoolbal.

Hier is mijn eigen idee: gebruik kortingsbonnen op FreeShipping.org. Detailhandelaren met aanbiedingen op de site zijn Nordstrom, Kohl’s, Sears, Target, Veaul, House of Brides, TJ Formal en Victoria’s Secret. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

https://www.betaalbaarondergoed.nl/